Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyü, eyle, forum, halkı, müdürey, yardım

Bu Büyü Müdür?Ey Forum Halkı Bi Yardım Eyle

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Büyü Müdür?Ey Forum Halkı Bi Yardım Eyle

arkadaslar ben migrenden suphelendim ama
daha once doktora gidince
migren fln deil deyip
igne vurup yollamislardiacaba bi cesit buyu fln mı?
yardımcı olursanız cok mutlu olurum

"
o gün sabaha kadar agrı cekınce artık aglayacak kadar fenalaşınca ablamı uyandırdım ayran ve 3 tan e agrı kesıcı alınca uyuyakalmısım bıde uyku ılacı ertes günü 3te kalktım ablam durumumdan endışelenmış cok korkmus sabaha kadar agladım zira tam doktora götürecektı ama agrıdan önümü göremedıgım için yatmayı tercıh ettım ama ne oldugunu hala bılmıyorum ama doktora gıtseydım ıgne yapıp yollycaklardı yanı daha öncekı gıbı o yüsden herkesı ayaga kaldırmak ıstemedım o satte neyse işte nete gıremedım yorgundum kafamda bı balyoz varmıs gıbı bıde sankı bı yere carparsında moraran yerlerın acır ya öle agrıyo bası yerlerı dokununca "

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com