Dua.... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dua....merhaba benim kayınvalidemler gelip bizde kalıyorlar kalmalarına bişey demiyorum ama eşimi bana karşı dolduruyor ve aramızda huzursuzluk yaratıyor bu senede geldiler 3 hafta kaldılar yine huzursuzluklar yaşadım ve ayrıca bana sürekli laf sokuyor çok üzülüyorum yeni gittiler ve giderken kayınvalidem biraz geçsin yine geleyim diyordu lütfen bana yardım edin nasıl uzak tutabilirim onları mutluluğum ve evliliğim onlar yüzünden bozuluyor okuyabileceğim dua var mıdır? yada ne yapabilirim? ben herzaman iyilikle yaklaşıyorm onlara ama malesef hiç karşılığını göremiyorum malesef yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkürler
|
|
Dua.... |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dua....Ya Halim-88 kez aile geçimsizliğine ve özellikle aile bireylerine okunan esmaların başında gelir kime karşı niyetle okunursa güzel muamelede bulunur çok güçlü bir esmadır ilk okumadan itibaren Allahın izniyle fark edersiniz size sıkıntı veren tüm hal ve davranışları için okuyun, bu esma onun kalbini yumşatır size karşı daha yumuşak başlı hale gelmesini sağlar güzel güzel geçinir gidersiniz sonuçta eşinizin annesi siz iyi niyetinizi kaybetmeyin güzel davranmaya devam edin oda bu davranışından vazgeçecektir ,geçmek zorunda kalır |
|
Dua.... |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dua....Üzüldüm gerçekten Valla beni okuyanlar bı da hep aynı yleri yazıyor diyecekler ama ne yapayım Bol bol ayetel kürsi oku Birde ben böyle haksızlıklarla karşılaştığım zaman her zaman hemen ama hasbünallahi nimel vekil'i okurum Akşamlarıda mutlaka namazdan sonra Rabbimle dertleşirim Zaten eğer haklıysam çok kısa sürede mutlaka hızlı bir şekilde dualarımın karşılığını görürüm Asla beddua etmem Ama Rabbime haksızlığa uğradığımı anlatırım Rabbim her şeyi biliyor çünkü
|
|
|
|