![]() |
Bu Duanin Anlami Yardim Edin Lütfen... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Duanin Anlami Yardim Edin Lütfen...^^yevme lâ yentikune ve lâ yü`zenü lehüm feya`tezirune fevekaal hakku ve betale mâ kânu ya`melune ve vekaal kavlü aleyhim bimâ zalemu fehüm lâ yentikune ![]() Ha mim sin kaf hamiyet kâf hâ yâ ayin sât kefeyte akkadet anke yâ hâmilü kitâbi hâzes sünnetül halki velbeseri min külli ünsâ ve zekeri bielfi elfin lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil aziymi ve sallâllahü alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihi ve sellim^^ bu dua ne anlama geliyor varsa bilen arkadaslara rica ediyorum neye iyi gelir yada türkce ne anlami var sevgiler saygilar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bu Duanin Anlami Yardim Edin Lütfen... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Duanin Anlami Yardim Edin Lütfen..."yevme lâ yentikune ve lâ yü`zenü lehüm feya`tezirune fevekaal hakku ve betale mâ kânu ya`melune ve vekaal kavlü aleyhim bimâ zalemu fehüm lâ yentikune ![]() kudretin yetmediği günde (kıyamet) özür dilerler, hakk indi ve işledikleri amelleri izale (yok veya iptal) etti ![]() ![]() ![]() ![]() "Ha mim ayn sin kaf hamiyet kâf hâ yâ ayin sât kefeyte akkadet anke yâ hâmilü kitâbi hâzes sünnetül halki velbeseri min külli ünsâ ve zekeri bielfi elfin lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil aziymi ve sallâllahü alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihi ve sellim" ha, mim, ayn, sin, kaf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu dua kısa ca yukarıda yazdığımız anlama gelir, bazı kelime eksikliği olduysa da Allahu tealanın af ve mağfiretine girip ona dayanıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|