Sizce Doğru Mu???(Cin) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sizce Doğru Mu???(Cin)bu olay kuzenimin karısının başından geçti ortalaa bir yıl önce yengem akşam saatlerinde makarna yapmış ve makarnanın suyunu daha kaynar haldeyken lavoboya dökmüş bundan kısa bi süre sonra yengem aklını kaybetmeye ne yaptığını bilmez hale helmiş daha hemde o akşam ortalma 2 5 m boyunda yaratıkalrı görmeye başlamış masanın altında küçük adamların düğün yaptığını görmeye başlamış onu hemen doktora götürmüşler bu sırada da ağzı yamulmaya başlamış kuzenimin dediğine göre 5 yaşında ki kızı kadar bile düşünemiyormuş sonra hastaneden taburcu etmişler bi kaç şey söylemişler yüz felci vb ilaçlarını kullanıyordu falan bu böyle i kaç gün iyi gitti ama hala çenesi yamuktu sonr bi gece yine çarpılı8rmış gibi kasılmaya başalyınca izmirde bildikleri bi ablaya(hocaya) götürmüşler kadın bunu karşısına almış boş bi duvara doğru baktırmış falan gerisin anlatamıyorum korkuyorum çünkü baya ilginç sonra oradan çıkınca baya iyi olmuş sonra o kadın yengeme muska dua felan vermiş şimdilerde de eğer hocanın dediklerini yaparsa bişey olmuyor yani duaını okur muskayı taşırsa ama yapmadığı daha o gün hmen geliyorlar hocanın dediğine göre yengem sıcak suyu dökerken bunların çocuklarının ikisini öldürmüş sonra annsiyle babası ve diğer aile fetleri yengeme musallat olmuş ve yengemin kırizi tuttuğunda tek dediği şey benden çocuklarının karşılığında onlardan çocuk yapmamı istiyorlar diyor ve yengem yanımdaken bu olayların bazılarına da bizzzet şait oldum sizce bu olayın özü nedir???(bu arada doktorlar artık ilaç vermiyor iyisin diyorlar zaten kırizleride sadece geceleri oluyor ):ermm:-------------------- az önce öğrendim yengemin en küçük çocuğunu istiyorlarmış bide karşılığında![]() ![]()
|
|
Sizce Doğru Mu???(Cin) |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sizce Doğru Mu???(Cin)Sevgili kardeşim anlattığın olayın doğruluk payı mutlaka vardır ![]() geçenlerde de bi arkadaşın konusuna yazdım,bende bir zamanlar bu tür olayları çok yaşadım![]() ![]() mesela ben 55 kilodan 44 kiloya kadar düştüm ve anlatılması mümkün olmayan şekiller görüyordum ama şu anda çok şükür iyiyim![]() ![]() o anlattığın şahısın bebeğinden bahsetmişin,evet olabilir öyle bi girişimde bulunabilirler![]() ![]() ALLAH çok büyük ondan başka ilah yoktur![]() ![]() ![]() İnşallah bi daha olmaz tabiki bu arada kendine çok dikkat etmeli![]() ![]() ![]()
|
|
|
|