Yıldızname Ve Havas Yardım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıldızname Ve Havas YardımArkadaşlar,site üzerinde havas konusunda bilgi vermekteyim Maalesef bu site ve başka sitelerde olduğu gibi bazıları havası bildiklerini zannedip bu konu üzerinde gelişi güzel yazılar yazmaktadırlar![]() ![]() Ben her zaman kendi el yazması ve matbu arapça ve osmanlıca kitaplarımdan havasla alakalı kaynakları çevirip burda size sunuyorum![]() ![]() Dep ve mare yönetimi tarafından bana modluk teklif edilmiş ve bende uygun görmüşümdür Zaten dep ve yönetimindeki bazı çok sevdiğim kişiler tarafından bu siteye bilgi vermek için davet edilmiştim Bende kabul etmiştim![]() ![]() Eğer dep ve yönetimi site yönetimini kazanamazsa bilgilerimi bu sitede paylaşmaktan vazgeçeceğim Bu şahsi kararımdır ve kimseyi bağlamaz![]() ![]() Ve eğer dep yönetimi kazanırsa havas bölümüne mod olarak gelip;1-Diğer başka sitelerde ücretle yapılan ve osmanlı-havas bilgisi gerektiren YILDIZNAME bakımını günde 1 üyeye ücretsiz olarak bakacağım ![]() ![]() ![]() 2-Havas soru bölümü oluşturup online şifa ile havasta merak ettikleriniz ve öğrenmek istediklerinizi cevaplayacağız Havası herkesten değil bilenlerden öğrenmiş olacaksınız ki bu yanlışa sürüklenmenizi engelleyecektir![]() ![]() ![]() 3-Havas bölümünde belli orjinal yazı örnekleri yayınlayıp bunlardan 1 elden faydalanmanız sağlanacaktır![]() ![]() ![]() 4-Elimde bulunan arapça-osmanlıca matbu ve yazma kitaplar belli zamanlarda e-kitap olarak burda tarafımdan yayınlanacaktır ![]() 5-Havas soru bölümünde ihtiyacınıza göre size dualar ve terkipler sunulacak ve böylece başkalarından medet ummadan kendi işinizi kendiniz halletmiş olacaksınız ![]() ![]()
|
|
Yıldızname Ve Havas Yardım |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıldızname Ve Havas YardımYanlış anlama adına herkesden özür dileriz ![]() Düzeltmeleri yapmaya çalıştık kırıcı olunduysa affola arkadaşlarımız tarafından açılan tüm konular LAHUTİ adına açılmıştır,Dileyen istediği gibi istifade eder![]() ![]() Konuların YÖNETİM ile alakası yoktur bunun altını özellikle çiziyoruz Konu içeriğindeki bütün mesajlar silinmiştir![]() Saldırgan içerikli,kişileri aşağılayıcı ve hedef alıcı mesajlar yazmamaya dikkat edelim![]() ![]() Uyarının ihlali halinde kurallar çerçevesinde gerekli yaptırım uygulanacaktır ![]() ![]() İyi akşamlar dileriz ![]() ![]()
|
|
|
|