Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerçek, insanı, özgürlestirir

Gercek İnsanı Özgürlestirir

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gercek İnsanı Özgürlestirir

arkadaslar arnıza yeni katıldım

bir takım tecrübelerim var ve onları sizlerle paylasmak istedim

kız arkadasımdan ayrılmıstım ve üzerimizde büyü oldugundan süpheleniyordum

yaklasık olarak 15 yıl gitmediğim hoca yapmadıgım sey kalmadı Bu ugurda inanın milyarlarca param gitti Hep aynı seyleri duydum Psikolojim dahada bozuldu Lütfen böyle seylere hiç meyletmeyin Ben artık inanamıyorum böyle seylere tam 6 tane hocaya gittim ve hepsinin verdiklerinide harfiyen uyguladım Ama hiçbir faydası olmadı Hatta normalde arkadas olarak konustugumuz kız arkadasım o konusmaları bile kesti benden Bense yaptıgım seylerden dolayı ona daha cok baglandım Sonunda hastanelere kadar düstüm Böyle bir derdiniz varsa bile bu işi gercekten Allah rızası için yapan para almayan bir hocaya gidin Biliyorum bu dert inanılmaz acı veriyor insana, dayanılması gercekten en zor acı Allah yardımcınız olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com