Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşlar, derdim, için, olalım, seferber

Arkadaşlar Şu Derdim İçin Seferber Olalım

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar, ben 11 Nisan Pazar günü YGS sınavına gireceğim Dersleri iyi bir öğrenciydim Ama1-2 haftadır başarımda azalma var Dersane sıralamam düşmeye başladı Netlerim azaldı Üzerimde bir uğursuzluk var heralde Sizce sınav için ne okumalıyım, başarılı olmak ve derslerimdeki bu talihsizliği düzeltmek için Bir haftam kaldı, acil ve etkili cevaplar lazım HAYATIMIN EN ÖNEMLİ meselelerinden birisi bu, yaşamımın dönüm noktası olacak bir sınav Lütfen yardım edin

Moderatör arkaşımdan ricam, lütfen bu konuyu kapatmayalım 1 haftalığına kalsın bu konuDerslerim dolayısı ile forumda bu hafta pek araştırma yapamıyorum 1 haftalığına kalsın bu konu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

kardeş sadece otur allaha dua et üzerinde bir uğursuzluk falan yok bu kuruntuları bırak öncenetlerinin azalması son derece doğal o süreci hepimiz yaşadıksadece otur dua et her gece yatmadan önce uyanınca yemekten sonra her an dua et kendi dilinde bildiğin şekilde dua etbiliyorsan ayetler okusadece ama sadece allahtan iste sakın yanlış şeylere sapmamuska vefk falan gibi şeylerden kesinlikle uzak dursadece dua etbi abi tavsiyesi olsun
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com