Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
agresif, babamız, bıktık, çok, sinirli

Babamız Çok Sinirli Ve Agresif Bıktık Artık

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

merhaba

Ben 31 yaşındayım, babam çok sinirli biri ve dediğim dedik biridir Anneme ve bana yıllardır çok çektirdi, allahtan ben evlendim artık çok bi işim kalmadı onunla (zaten senede 1-2 kez gidiyorum evine) ama annem hala onunla uğraşıyor Annemde uysal biri olduğundan sürekli eziliyor onun hakaretleri ve bağırmalarından dolayı ve buna çok üzülüyorum

Babamızın kuzu gibi olmasını istiyoruz

Bu gibi bir durum için bildiğiniz büyü veya büyücü varmı?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

ah kardeşim eğer razı olursanız sizin için dua etsem, ayetel kürsi okusam aile içi huzurunuz ve babanızın kalbinin yumuşaması için 100 tane Ya Halim esması çeksem de büyüden vazgeçseniz aynı sorun bizde de var ama haddim olmayarak rica ediyorum büyüden sakınsanız keşke ama biliyorum konu büyü başlığı altında açılmış ahretinizi yakmasanız güzel kardeşim eğer dilerseniz dua kardeşliğinde bi konu açsanız ya da burdan gıyabınızda dua etsek siz ve aileniz için
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

pedasa Nickli Üyeden Alıntı

ah kardeşim eğer razı olursanız sizin için dua etsem, ayetel kürsi okusam aile içi huzurunuz ve babanızın kalbinin yumuşaması için 100 tane Ya Halim esması çeksem de büyüden vazgeçseniz aynı sorun bizde de var ama haddim olmayarak rica ediyorum büyüden sakınsanız keşke ama biliyorum konu büyü başlığı altında açılmış ahretinizi yakmasanız güzel kardeşim eğer dilerseniz dua kardeşliğinde bi konu açsanız ya da burdan gıyabınızda dua etsek siz ve aileniz için

bende katılıyorum arkadaşa gelin hep birlikte dua kardeşliğide babanız için dua edelim dilediğiniz yollara başvurmayın derim bende güzel kardeşim kim istedi deRabbim vermedi önemli olan istemeyi bilmek gelin birlik olup hep beraber isteyelim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com