![]() |
Babamız Çok Sinirli Ve Agresif Bıktık Artık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babamız Çok Sinirli Ve Agresif Bıktık Artıkmerhaba ![]() Ben 31 yaşındayım, babam çok sinirli biri ve dediğim dedik biridir ![]() ![]() ![]() Babamızın kuzu gibi olmasını istiyoruz ![]() Bu gibi bir durum için bildiğiniz büyü veya büyücü varmı? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babamız Çok Sinirli Ve Agresif Bıktık Artıkah kardeşim eğer razı olursanız sizin için dua etsem, ayetel kürsi okusam aile içi huzurunuz ve babanızın kalbinin yumuşaması için 100 tane Ya Halim esması çeksem de büyüden vazgeçseniz aynı sorun bizde de var ama haddim olmayarak rica ediyorum büyüden sakınsanız keşke ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babamız Çok Sinirli Ve Agresif Bıktık Artıkpedasa Nickli Üyeden Alıntı ah kardeşim eğer razı olursanız sizin için dua etsem, ayetel kürsi okusam aile içi huzurunuz ve babanızın kalbinin yumuşaması için 100 tane Ya Halim esması çeksem de büyüden vazgeçseniz aynı sorun bizde de var ama haddim olmayarak rica ediyorum büyüden sakınsanız keşke ![]() ![]() ![]() ![]() bende katılıyorum arkadaşa gelin hep birlikte dua kardeşliğide babanız için dua edelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|