|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bişey, doğru, kitap, okudum, olabilirmi |
![]() |
Bir Kitap Da Böyle Bişey Okudum Doğru Olabilirmi ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Kitap Da Böyle Bişey Okudum Doğru Olabilirmi ?Antikacı bir abimiz var onun çengelköydeki dükkanında eski bir kitabın parçaları vardı yanında tercüme edilmiş fotokopi nüshaları aynen şöle yazıyordu --- HAY VE KAYYÛM ISMI SERIF (64 ve 65 ![]() Her türlü dilek ve istegine nail olmak için: Tam bir riyazat ile 21 gün oruç tut ![]() buhurlar, kuru üzüm, hurma, zeytin ve zeytin yagı gibi yiyecekler yersin ![]() ![]() mübarek vefkini: Ve vefkin etrafına Ayetel kürsi ile Hasr suresini yazıp, vefki üzerine alırsın ![]() alırsın ![]() ![]() ve Kayyûm isimlerini 1000 defa okursun ![]() ![]() ikinci veya üçüncü haftasının Pazar gününe denk gelsin ![]() 5 ![]() ![]() sevimli, güzel yüzlü ve basında nurdan bir tac olan bir kisi olur ![]() Sana güzel bir sekilde selam verir ![]() selamını al ![]() ![]() Sende ona: Seninle Allah rizası için kardes olmak istiyorum dersin ![]() Oda sana: Bende sana iyi bir kardesim deyip, bana elini uzat der ![]() Yesil kagıt üzerine yazmıs oldugun Ayetel kürsi yazılı olan kagıdı ''Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm'' yazısının üzerine elinle basarak uzat ![]() ![]() anda ikinizin arasındaki anlasma yapılmıs olur ![]() Seni çagırmak için bana bir isaret ver ![]() yüzük veyahutta bir yüzük kası verir ![]() zaman çagırmak isterseni o aldıgın seyi sürtersin ![]() gelir ve onu ayanen görürsün ![]() ![]() Yalnız Cuma namazı vaktinde gelmez ![]() ALADDİNİN Sihirli Lambası gibi ) Açıkcası ben bunlara inanmıyorum belki öyle varlıkalr vardır ![]() Su üzerinde yürümek için bilen birşeyler vardı,denize gittiğimde denicem bakalım ne olucak |
![]() |
![]() |
|