Tefriciye Okuyanların Dikkatine |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tefriciye Okuyanların Dikkatinemuhterem kardeşlerim size kendimce uyguladığım ve çok tesirini gördüğüm tefriciye okuma yöntemini paylaşmak isterim Biliyorsunuz bazen binlerce tefriciye okuyoruz ve bu okuma sırasında zihnimize çok farkılı düşünceler akın ediyor Oysa tefriciye okurken peygamber efendimizi aleyhisalatau vesselamı veya Rabbimizin lütuflarını düşünmemiz gerekirken gereksiz dünya işlerini hayalimizden geçiririz Ben buna kendimce bir çözüm buldum Peygamber efendimizin salllallahu aleyhi vesselamın hayatının sesli anlatımı olan sonsuz nur kaset setinin mp3 formatını internetten indirdim ve mp3 e yükledim Tefriciye okurken mp3ten kulaklıkla dinliyorum ve bu arada tefriciyelerimi okuyup genelde loş ışıkta seccademin üzerinde okuyorum Çok defa bu şekilde ağlayarak tefriciyeleri okuduğum oluyor Bu şekilde çok tesiri olduğunuda gördüm isteyen arkadaşlar aşağıda vereceğim linkten bu sesli anlatımları bulabilir selametle kalınhttp://www2 ankebut net/9999,1896,Ses-Sohbetler-Fethullah-Gulen-Fethullah-Gulen-Hocaefendi-Sonsuz-Nur html |
|
|
|