Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, aşkına, edin, yardım

Allah Aşkına Yardım Edin

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Allah Aşkına Yardım Edin

benim bi erkek arkadaşım vardı ve ayrıldık ama şöyle bi sorun var ki biz maalesef beraber olmuştuk, bunun için bana yardım etmek istemeyebilirsiniz belki

ailem onu istemiyodu çok kavgalar ettik vs yıprandım yıprandık ve ben soğudum, bitirdim ve ayrılmak istedim, erkek arkadaşım bunu kaldıramadı, hatta öyle ki nereye baksa beni görüyo ve sürekli ağlıomuş, annesi aradı bugün

ben eski erkek arkadaşımla bir yıl kadar konuşarak halletmeye çalıştım ama anlamadı şimdi annesi beni tehdit edio ya evlenirsiniz ya da ailene beraber olduğunuzu anlatırım, bizim canımız yandı sizinki de yansın diye

babam kalp hastası ve şu aralar durumu çok ii değil ona bişey olacak diye korkuyorum

bana eski erkek arkadaşımı benden soğutacak annesinin kötülüğünden koruyacak bir dua söyleyin yalvarırım sürekli dua ediyorum ama çıkamadım işin içinden

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com