Beddua..Dua..Yardımm.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beddua..Dua..Yardımm..merhaba arkadaslar ![]() kardeşimle aramda geçen sorunlar nedeniyle ona karşı aşırı öfkeliyim![]() öyle öfkeliyim ki sürekli ona beddua eder oldum![]() yüzünü bile görmek istemiyorum yanımdan geçtigi anda başlıyorum küfretmeye bedduala-rı sıralamaya kendi öz kardeşim için hemde![]() beddua etmemek için veya bu ettigim bedduaları geri çevirmek için önerebileceginiz bir dua var mı![]() bu yüzden kendime öyle kızıyorum ki hele de allah muhafaza bu bedduaların tutmasından öyle korkuyorum ki![]() ama kendime engel olamıyorum lütfen bana yardım edin![]()
|
|
Beddua..Dua..Yardımm.. |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beddua..Dua..Yardımm..öncelikle Allah yardımcın olsun sorununa gelince çok öfkelendiğin zaman Peygamber Efendimizin tavsiyelerine uyabilirsin şöyleki:sinirlendiğin anda ayaktaysan otur,oturuyorsan uzan,daha da sakinleşmediysen abdest al çünki suyun ateşi söndürdüğü gibi abdest de öfkeyi söndürür ayrıca kötü bir söz söylemek istediğinde önce sus ve içinden sakince 10 a kadar say![]() ![]() bunlarla da sakinleşmiyorsan sürekli Efendimize salat-ü selam oku ama niyetin gerçekten sakinleşmek ise öncelikle profil resmini değiştir![]() sağlıcakla ![]() ![]() ![]() hayırlı bayramlar![]()
|
|
|
|