Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çağırmıştık, duasını, geldi, istedi, kunut, ruh

Ruh Çağırmıştık Geldi Ve Kunut Duasını İstedi

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ruh Çağırmıştık Geldi Ve Kunut Duasını İstedi

Üniversite yıllarımdayken 3 arkadaş gece yarısı fincan ve harflerle ruh çağırdıkGeldi ve birlikte çağırdığımız bir arkadaşım için geldiğini 80 yaşında erkek olduğunu yazdıAklımıza takılan her soruyu sabırsızlıkla yarış halinde sorduk cevapladıYalnız arkadaşımı biraz korkuttu tam hatırlayamıyorum ama o zaten daha öncede fal bakarken herşeyi film izler gibi görüyorum diyordu bu yüzden artık fal bakmıyorduArkadaş hemen yasin okudu içim rahat şuan evet gittiğine eminim dedi
Ertesi gün yarım kalan sorularımızı sormakiçin tekrar çağırmak istedik ama o arkadaş ben artık çağırmıycam dedi evden dışarı çıktıBizde 2 arkadaş çağırdık saat öğlen 12 sıralarıydı arkadaşım müslümanken sonradan ataist olmuş biri neyse anında ruh geldi ve biz soru soruyoruz o kunut yazdı neden dedik yine kunut yazdı bende hemen kunut duasını okumaya başladım ama daha dua bitmeden aman allahım korkunçbirşey olduOdada eski tip üzerinde 2 çubuk şeklinde anteni olan televizyon vardı ve prize falan takılı değildi yani hiçbir şekilde elektrikle bağlantılı değildi o antenler sesli şekilde sallanmaya başladı biz öyle korktukki ataist olan arkadaşımın el bileğine birşeyin çarptığını yani elektrik çarpması gibi birşey olduğunu söyledi direk bahçeye kaçtık elimizdeki kuranı okumaya başladık O günden beri kunut duasını okumayakorkuyorum hatta namazda bile kunutu değil rabbenayı okuyorum

Bu konulardan anlayan büyüklerime ve kardeşlerime neden çağırdığımız ruhun(bence cin) bizden kunut duasını istediğini ve daha dua bitmeden bizi korkuttuğunu sormak istiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com