Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
esimin, kayboldu, yuzugu

Esimin Yuzugu Kayboldu...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Esimin Yuzugu Kayboldu...



Kardeslerim merhaba,


Esim yuzugunu iki gun once her zamanki gibi televizyon sehpasina koydu, ertesi gun baktigimizda yuzuk yerinde yoktu, odayi alt ust ettik her yeri aradik ama yok Sizce yuzugu almis olabilirler mi? Her gun mutlaka ya ayet'el kursi ya da nasr suresi okuyorum Bir de yuzukte ismim yazili oldugu icin bu tur olaylardan cok korkuyorum, yuzugu tekrar getirmek icin bir dua var mi?


Tesekkurler

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.