![]() |
Kafamızı Karıştıran Vefkler Ve Konular! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kafamızı Karıştıran Vefkler Ve Konular!Bu güzelim siteye ne zaman girsem, şöyle başlık adı altında konular görüyorum ![]() ![]() ![]() ''kuvetli bir vefk'' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() görünce doğal olarak bir ümitle bir hevesle tıklıyorsun, konuyu okuyorsun ve sevincin dört katına çıkıyor neredeyse ayakların yerden kesiliyor,konuda diyorki şu şu kelimeleri bir kahıda şu mürekkeple yazıyorsun, sonra şu yerlerede anne adıyla matlubun adını yazıyorsun şöyle katlıyor şöyle kapatıyor üstünde taşıyorun ![]() ![]() ![]() OoO çok kolay ne var bunda bunu bende yapabilirim diyorsun şimdi sevincin 8 katına çıkıyor:) Sonra ne oluyor diğer arkadaşların yorumlarına bakıyorsun o konuyla ilgili, yok efendim bukadar kolay değil, onu çalıştırmak başlı başına bi ilim yok yazmakla olmaz herkez yapamaz felan, sonra sevincin - 4'e düşüyor ![]() ![]() ![]() ![]() Aklı selim insanın aklına şu geliyor şu sorular açıkça soramadığı konuyu açana! Ya ey insan oğlu madem neden bu konuyu açıyorsun herkez yapamıcaksa, ilim sahibi olan zaten o tür vefklerin emvai çeşidini bilir! Yani şimdi sana özel mesaj atıp sonra telefonunumu isteyeyim, abi ne olur ben ilim sahibi değilim sen ilim sahibisin bana sen hazırla bu vefkide ne istiyorsan vereyim sana,kaç para istiyorsun hesabına yollluyayım sende o vefki benim adresime yolla:) (bundan başka bir yolu kalmıyor bi çare insanın) Bu vefkleri hazırlayan insanlar, o vefkleri çalıştırıbilecek kadar özel insanlar ise, neden kapıyı 400 500 tl lerden açıyorlar, bazılarıda peşinat 400 diyor iş bittikten yani vefk çalıştıktan sonra300 tl istiyor senden:) Çalışma garantiside vermiyorlar ama:) Allah nasip etmemişse olmaz diyorlar ![]() ![]() Şaka bir yana bu vefki hazırlayan özel insanlara sesleniyorum bana sen o vefki hazırla peşinat istemeden bende çalışsın ve dileğim arzum yerine gelsins en 500 istiyordunya baştan ben sana 1000 tl yollamazsam:) ( genelolarak bu meblalar isteniyor hocalardan ) '' Genel olarak herkezin aklından geçirdiği cesaret edemediği soruları sordum, ve içinden geçenleri yazdım'' benim gibi düşünen varsa yorumlarınızı bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah' a emanet olun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kafamızı Karıştıran Vefkler Ve Konular! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kafamızı Karıştıran Vefkler Ve Konular!Herhangi bir insan vekf yapabilirmi? sizce tabiki yapamaz ![]() ![]() Herşeyden önce şimdilerde vekfi medyumlar cinciler yapıp insanlardan para alıyor ![]() ![]() Yapılan vekflerin bir çoğuda aşk için eşi,sevgiliyi döndürmek için haliylede kişi iradesinin dışında yapılıyor bunlar birde yetmiyormuş gibi şu vekfi üzerinde taşı şunlarıda yak şunlarıda 4 yol ağzına dök şunlarıda iki mezar arasına göm Bunlar büyü değilde nedir, Ondan sonra kişi aman ne olacak ben yapayım kolaymış birde paramımı kaptırayım karbon kağıdı alırım üzerinden geçerim dediğinde ondan sonra olacaklar çok fena Zaten büyü,Büyü demekte cin demek hem kişi imanından oluyor hemde cin tarafından tacize uğruyor e şimdi mantık bunun neresinde Altı üstü eline bir kuran alıp Allah rızası için bir kaç satır dua okumak varken Allahım senin rızanla sana sığınıyorum demek varken ne gerek var bu saçmalıklara ondan sonrada çaresizdim bir kere oldu yaptım hata ettim denildiğinde çok kızıyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|