Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
gece, konuştuğum, neydi, rüyamda, varlık

Gece Rüyamda Konuştuğum Varlık Neydi?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gece Rüyamda Konuştuğum Varlık Neydi?



Herkeze Selam

öncelikle kendimi tanıtayım ben yaklasık 1bucuk senedir parapsikoloji ve yaklasık 6 aydır gizli ilimler ile ugrasmaktayım ilim için okudugum dualar sonucu bikac acayip sey(evde dolasan golge ve kedi gibi) ve ruyamda birisi geldi bilincim yerindeydi bunu hatırlıyorum ama uyanık degildim biriyle baya arkadasımla konusur gibi konustum bu olay nedir? okudugum dua zihin kuvvetlendirme ilim pınarlarının içimden akması ve gaib ilmiyle alakalıydı

yaklasık 1 hafta once oldu bu olay ve acıkcası korktum ve cevsenimi takmaya basladım cevsenimi taktıgımdan beri ne bi irtibat yasadım ne golge nede kedi gordum

ayrıca yıllardır golgeleri goruyorum (cocuklugumdan beri) ve annem bi hocaya gittiginde yaklasık 6-7 tane buyunun uzerimize yapılmıs oldugunu soylemişti bu olanlar onlarlada alakalı olabilirmi?

olan seyler benim için sakıncalımıydı yoksa yararlımıydı tam olarak idrak edemedim bana bu olayı yasayan yada bilen biri varsa izah edebilirmi?

şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler Saygılarımla

Kubilay

--------------------

ayrıca gordugum golgeler los ısıkta gorunuyo genelde havadan 20-30 cm yuksekte ve boyları 1m 15m civarında hızlıca geçip gidiyor ve suana kadar 1 kere onumde durup beni cok ciddi manada korkuttular bunlar acaba ölmüş insanlarmı yoksa cin diye tabir edilen metafizik alemindeki varlıklarmıdır? ve ayrıca cevsenimi taktıgımda gorme oranı cok dusuyor cok nadiren 1-2 tane goruyorum ama cevseni cıkarırsam her 1-2 gunde bi golge goruyorum bu varlıklar nedir bi acıklama yapabilecek olan varmı ?

şimdiden cevaplar için teşekkürler saygılarımla Kubilay

Alıntı Yaparak Cevapla

Gece Rüyamda Konuştuğum Varlık Neydi?

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gece Rüyamda Konuştuğum Varlık Neydi?



selam arkadaş,

bu ilimlerini ehli değilim fakat şunu biliyorum ki, eğer seni rahatsız etmeyen birde sen zaten ilim pınarları aksın vs diye okuyorum diyorsun bunları ne kadar az paylaşırsın devamlılığı okadar çok olur, okuduğun duaların hadimleri* gelmiş olabilir sana, sana bilmediklerini öğretmek için belkide ama kedi ve gölgeler için yorum yapamıyacağım ?

fakat uğraştığın ilimi bilmeden anlamadan özelliklede kendini korumaya almadan yapmamalısın!

Allah hayrlar versin

Alıntı Yaparak Cevapla

Gece Rüyamda Konuştuğum Varlık Neydi?

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gece Rüyamda Konuştuğum Varlık Neydi?



sevgili toprak su cevabın için çok teşekkürler
gelenlerin hadim olma olasılıgı var onuda dusundum ama sırların anca sır olarak kaldıgınıda biliyorum ama içimdeki merak duygusuna dayanamadım ve sormaya karar verdim okudugum kitap (gizli ilimler hazinesi 8cilten olusuyor ve 1800 sayfa toplam içerisinde vefklerden,fizyonomi,burclar,hipnoza kadar ayrıntılı bilgi var) golge ve diğerlerine bi yorum yapamadım yani tam karar veremedim okudugum duayı terar okumaya baslasammı baslamasammı onada kararsızım
ayrıca bu veya bunun gibi bir deneyimle karsılasan arkadaslar varsa yasadıklarını benimle paylasırlarsada cok sevinirim sorularıma cevap arıyorum uzun zamandır
herkeze hayırlı gunler diler cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.