Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, durum, edin, giderek, içerisindeyiz, için, rızası, yardım, zorlaşan

Giderek Zorlaşan Bir Durum İçerisindeyiz Allah Rızası İçin Yardım Edin...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Giderek Zorlaşan Bir Durum İçerisindeyiz Allah Rızası İçin Yardım Edin...

eşimle bana ait bir işyerimiz var 6 yıldır tekstil işiyle uğraşıyoruz hiç kimseden destek almadan bu gunlere geldik bulunduğumuz ilin en güzel ve istikrarlı iş yapan esnafı bizdik herkesin gözü üstümüzde çok çok zengin falan olmadık ancak herkesin dilinde bak bak 3 kuruş parayla başladılar şimdi ev aldılar mutlular diye hasetlik yaptılar ve hala yapıyorlar hiç kimse helal olsun dürüst çalıştılar gece gündüz demedler haftanın 7 günü işlerinin başındalar demedi çok iyi giden işlerimiz son 3 aydır yarı yarıya azalarak düşmeye devam ediyor tabiki bizde istakrarlı giden işlerimize güvenerek mal alımı yaptık ancak 5 yıldır hiç bu kadar düşüş yaşamamıştık şu an çok zor durumdayız forumları inceledim birkaç dua buldum zaten vakıa suresini okuyorum manevi yönüm biraz gelişmiştir yane çok şükür allahdualarımı geri çevirmez rüyalarım genelde çıkar geçen günrüyamda bir zat vardı benden 1 bardak su getirmemi istedi elinde yeşil yuvarlar birkutu ve üzerinde sarı yaldızlarla kuran yazıları vardı suyunu getirdim düşündüm bu ne acaba diye bonra burada dolaşırken vefk leri gördüm gördüğüm kutunun üzerindeki yazılar gibiydi acaba böyle birşey mi yapmam lazım
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com