Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mutlaka, okuyunuz, olanlar, yeni, üye

Yeni Üye Olanlar Mutlaka Okuyunuz!!!!

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeni Üye Olanlar Mutlaka Okuyunuz!!!!

Arkadaşlar eminim ki çoğunuz bnde dahil; sevdiğimizden ayrıldık ve bir umut bize dönmesi için çeşitli arayışlar içerisindeyizO nedenle dua diye gördüğünüz her uygulamayı yapmayın ALLAH muhafaza dinden çıkmaya kadar gider

Ben bu tür bişey yapıp kötü bir olayla karşılaşmadım fakat zamanla forumda dolaştıkça bu tür olaylara tanık olacak,bizzat kendiniz okuyacaksınız

Ben sadece içimden geldiği ve yanlış şeyler yapmanızı istemediğimdendirÇünkü bi çare kötü durumda olanlarımız ne okudularsa uygulamak isteyeceklerdir

Lütfen emin olmadıklarınızı !!!! uygulamayın ya da yeterli derecede islami bilginizin olmadığına inananlarınız var ise her gördüğünüz tertibleri emin olmadan uygulamayınız

***Moderatör arkadaşım, yanlış yer olabilir fakat üye arkadaşlarımızın arayışları doğrultusunda uygun foruma konu açtığım kanısındayımEğer yeri değişecek ise takibim açısından bilgilendirilirsem sevinirim(bu kezz olmuştur umarım )

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com