![]() |
İki Ucu Keskin Bıçak Derdim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İki Ucu Keskin Bıçak Derdim...kimimiz yorgun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayat bi sahne bizler ise başrol için savaşan figüranlarız ![]() ama ne yaparsak yapalım başrol oyuncusunun yanında bile bi tek rol şansımız olmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() allah rızası için bana yardım etmeniz için yalvarıyorum ![]() ![]() ![]() mükemmel bi erkeği sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ona kızamıyorumda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seneler oldu hergüne bugün düzelicek belki yarın belki sonraki gün diyerek başladım ama değişmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama sonra sevdiğimle sonsza dek bir arada olalım diye herşeyi göze aldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir insan delice severken neden bu kadar hırçın olur bilemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevdiğim adamın ağzı dili bana karşı nasıl yumuşar allah aşkına ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|