Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acısı, aşk, çekiyorum, evliyim

Evliyim Ama Aşk Acısı Çekiyorum

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evliyim Ama Aşk Acısı Çekiyorum

arkadaşlar ben yeni üyeyim 2008 yılında yazlmış yazılarınızı okudum evli adama aşık olmak yazısı ben o evli adamım işte beni yargılayanlar çok olacak biliyorum ama konuyu açamadan da geçemedimbende evli olduğum halde üç çocuğum olduğu halde benden 16 yaş küçük olan bir kızı sevdim tam 4 sene öncehemde öyle sevdikki birbirimizi aşık olduk aşkı yaşadık (ama cinsel anlamda ilişki yaşamadık) karım öğrendi kızın tarafı öğrendi yani aşkı yaşadık ama etrafada rezil olduk kopamadık birbirimizi bırakamadık benim evliliğim yıkılma aşamasına geldi kız karından boşan benle evlen diye diretti çok kıskandı bu yüzdende aramız bayağı açıldı ve kız tanımadığı eniştesinin önerdiği kendi yaşıtı biriyle nişan yaptı daha bir ay oluyo o nişanlanıncada yüreğim koptuğu kalbim onu aradığı halde ben onu aramadım telefon numaramı deiştirdim aramasın diye yanlız bugün beni işyerimden aradı veyine hakaretlerle başladığı konuşmasını beni aramak zorundasın senin yüzünden hayatım karardı sen karını seçtin beni yüzüstü bıraktın diye sürdürdü beni tehdit etti aramazsam en büyük kötülüğü yaparım sana diyeyüreğim çok yanıyo o zaten nişanlı ve eminimki evlenir çünkü ben onu aramıcam ararsam bu ilişki zaten bitmez bu konuyu paylaştım çünkü SAKIN HA SAKIN EVLİ Bİ ADAMA AŞIK OLAYIM DEMEYİN KENDİNİZİ HARCARSINIZ HAYATINIZ MAHVOLUR benim sizden birde isteğim var bende onu unutamıyorum ama yuvamıda yıkamam 20 senelik evlilik bide çocuklarım var yani mahvolduk en çok acıyı çeken benim ikisinin arasında kaldım düzenim hala tehlikede yalvarıyorum çok kötüyüm ve acınacak durumdayım yaptığımdan çok pişmanım ama oldu önemli olan herşeyin hayırlısıyla sonuçlanması benim kızı tamamen aklımdan silmem gerekyo bunun için aşk acısı için dua bilen varsa ne olur yalvarıyorum yazsın çok kötü durumdayım intiharın eşiğindeyim ne olur allaha isyan eşiğine gelmeden beni kurtarın ne olurYARDIM EDİN LÜTFEN
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com