Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlarız, cinleri, gerçekten, müslüman, olduğunu, yönlendirebiliriz

Müslüman Cinleri Nasıl Yönlendirebiliriz Ve Gerçekten Müslüman Olduğunu Nasıl Anlarız

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Müslüman Cinleri Nasıl Yönlendirebiliriz Ve Gerçekten Müslüman Olduğunu Nasıl Anlarız

Selamün alüyküm Arkadaşlar müslüman cinleri nasıl yönlendirebiliriz bir gece kafir olanlar küfür ederlerken içimden şöyle dedim içinizde hiç Allah ve Resulünü seven yokma hepinizmi cehenneme odun oldunuz ve o onda
birileri söyle dedi selam sana ey Allahın masum kulu bizler inananlardanız dedi 2 gün önce flan tam uyuyacağım sırada gözümün önünde parlak ışık gibi birşey belirdi ve söyle diyordu bir daha senin yarı yakınından dahi geçmiycem ve onların sağ kulağımın dibindeki konuşmalarını duyuyorum bana saçma sapan geliyor hiç birşey anlamıyorum

kendi aralarındaki konuşmaları kafamı karıştıyor onların konuşmaları sanki her uzun cümleyi karıştırarak söylüyorlar hiç birşey anlaşılmıyor ve konuştukları herşey gündüz benim uğraştığım şeylerle ilgili oluyor

fakat konuşmaları bana tutarsız geliyor yani çok yalan söylüyorlar aynı şeyi tekrarlıyorlar gibi hiç durmadan birde bazen ne olursun söylede bizi öldürmesinler bir daha kimseye kötülük yapmayacaz bir daha gelmiyecez diyorlar fakat ben kendimde bir rahatlama hissetmiyorum ilk gün çok sabahleyin çok az rahatlama hissetim şimdi yine aynı ve bana acele etmemi söylüyorlar o kafir olanların bana yaptıklarının hepsinin acısını çıkaracaklarını söylüyorlar ve yemin ediyorlar onların hepsini bir tanesini bile bırakmadan öldüreceklerini söylüyorlar

ve gerçekten kafam karışık onlar gerçekten müslüman olanlarmı yoksa kafir olanlarmı bunlar bu şekilde davranabilirlermi yani çift kişilikli bir insan gibien önemli noktada bir cinin gerçekten müslüman
olduğunu nasıl anlarızeğer müslüman iseler ben bunları yönlendirebilirmiyim ve nasıl yönlendirebilirim

arkadaşlar gerçekten doğru söylüyorum ne reklam yapmak gibi ne ilgi çekmek gibi bir niyetim artık gerçekten yoruldum ve bıktım onlarla uğraşmaktan daha doğrusu onların benimle uğraşmalarından hayatımı zindan ettiler Forumda bazı arkadaşlar alay ediyorlar ama yine sözüm Allah kimseye yaşatmasın beni anca benim yaşadıklarımı veya benzer olayları yaşayanlar anlayabilir

son olarak eklemek istediğim gece çok fazla okuyunca ellerimin uçları uyuşuyor özellikle sol elim
ve sol göğsümde sürekli birde ağrı oluyor acaba sebebi onlarmı?

bu yukarıdaki anlattıklarıma benzer şeyleri yaşayanlar varsa benimle paylaşırlarsa sevinirim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com