Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hastasını, kurtarma, sara, star67, tartışmasıhero

Sara Hastasını Kurtarma Tartışması(Hero Ve Star67)

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Havas ilminde, ( büyüde olabilir çünkü iblislerin istediğini yapmış olursunuz ) Ayetler, esmalar, dualar, vefkler, tılsımlar vs yazılmış muskanın arasına kokusu çok fena olduğu için şeytan tersi ( adı üstünde) konmaz Bazı kitaplarda üzerinde taşıyandan habis cinleri kaçırır diye yazar oda yanlış

Kullanma usulü ( sormayın ) vardır ama böyle değil

Yazıya gelince , klavyede harflerin bitişikliğinden dolayı yanlış yazılmış olma ihitmali var lakin hiç alakasız olanda varİnşaallah okuduğu gibi yazmamıştırDiyelim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

bende şeytan tersi muskaya konmaz diye biliyorum aksini iddia eden bir kişi vardı şimdi iki olduiş habis cinleri kaçırmaksa hıthıt yerine kafur daha etkili olmazmı bide öyle denesen pirlepeli hocabirde anlamadığım sara tedavisi bir kaç çeşitte olur ve cinlerle hiç alakasıda olmayabilir farzedelim öyleyse bu hastalığı veren cinler zaten rukye esnasında yanar cinleri yakmadan koruyucu muska yapmanın ve onlarında hastaya bunu takma demesinin sıralama ve gidişatı bana biraz tuhaf geldi biraz daha açarsın gelince
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

star67 yazında bazı yerlaeri anlayamadım acıklarsan sevinirim''birde anlamadığım sara tedavisi bir kaç çeşitte olur ve cinlerle hiç alakasıda olmayabilir'' şeklindeki yazında tıbbi tedavilerimi kastediyorsun yoksa rukye ilmi ile tedaviyimi kastediyorsunEğer ilimle alakalı farklı tedavi sekilleri biliyorsan paylaşır mısın?Bir arkadasım bu hastalığa yakalandı ve ben eger yapabilirsem ona yardımcı olmak istiyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com