Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilenler, çaresiz, çok, etsin, kaldık, lütfen, yardım

Çok Çaresiz Kaldık Lütfen Bilenler Yardım Etsin

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çok Çaresiz Kaldık Lütfen Bilenler Yardım Etsin

Selamün aleyküm4 yıldır evliyimHanımım doğumdan sonra depresyona girdiHer neyse bipolar teşhisi konduDoktor tedavisinin mümkün olduğunu söyledi ve 4 yıldır tedavi oluyorYalnız ben hanımımın davranışlarına baktığımda özellikle evde yalnız duramamıstan dolayı bunun 3 harfli vatandaşlarından kaynaklanabileceğini aklıma yazmıştımEşim öğretmenken evimizde bakıcı duruyorduEvimde birde kenzül havas adlı kitap varBakıcı da böyle dini konulara meraklıbir gün eve geldiğimde kanzül havasın her zamanki yerinde olmadığını gördüm hatta hanıma kızıp bunu kim getirdi dedimO da ben bilmiyorum demiştiBakıcının böyle bir dua okuması mümkün fakat safran,misk ve gülsuyu gibi malzemeleri bulamadığından tehlikeli bir şeyler yapabileceğine ihtimal verimiyorumHer neyse bakıcı ayrıldıEşim yine evde duramadığından dolayı annesine gitmişti ve 1 ay kaldı oradaAnnesigiller bir kuran kursu kadın hocasına bu durumu anlatmışlar o da benim tanıdığım bir hoca var,isterse baktırayım demiş (Paralımı yoksa parasızmı bakmış onu bana söylemiyorlar) her neyse o hoca bakmış ve demiş ki bizim hanıma sizin evinizde salonda cin varBir kişi köşelerden birine ya kaka veya çiş sürmüş neyse çok zor oldu onu öldürdük demiş Siz salonunuzun her yerini sirkeyle silin demiş hanım 2 gün iyi oldu fakat bu 1 haftadır yine evde duramıyorBana bu evi satalım yoksa ben bu evde aklımı kaçıracağım diyorNe yapayım? Allah rızası için Bana bir yardımcı olunGeceleri yatamıyorYatarken sanki öleceğim diyor Ayrıca hoca ne bir vefk nede bir tılsım vermişBenim aklım almadıDiyorum ki şu ünlü medyumlardan birine mi gitsemBana ya özelden yana bu mesaja bir cevap bir yardım yollayınEvliliğim söz konusu
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com