Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
inancimi, sabrimi, yitiriyorum

Sabrimi Ve İnancimi Yitiriyorum..

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Esim kucuk yasta tumore yakalanip omurilik felci oldugu icin yuruyemiyor ve vucudu duzgun bir yapiya sahip degil, onunla baslarda arkadas iken icimde ufacik bir ses bir gun onun duzelecegini soylerdi ama ben bu sesi kendim uydurdugumu dusunurdum Muhtesem bir kalbe sahip oldugu icin asik oldum ve 7 mayis'ta evlendik, asla ama asla istedigimiz gibi yasayamayacagimizi biliyorduk ama birbirimizi cok ama cok seviyoruz, Engelli oldugu icin istedigimiz gibi yasayamiyoruz ve dolayisiyla birlikte olamiyoruz Ben bu halimize dayanamiyorum

Mantikli dusununce duzelmesi iyilesmesi yurumesi imkansizdan ote ama ben Nisan ayindan beri surekli tefriciye yasin ve ayet'el kursi okudum bu zamana kadar Okudugum sure zarfindada cok uzuldugum dualarimin kabul olmayacagini soyledim dusundum durdum ama her defasinda pisman oldum

Inancimi sabrimi yitiriyorum, her gün ölüyoruz sinir hastasi olduk

Siz olsaydiniz ne yapardiniz lutfen yardim edin

(Konuyu nereye açsam diye cok aradim, yanlis yere actiysam kusura bakmayin)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

İnancınızı neden yitiriyorusunuz zaten bilinen bişey bu tabiki kolay değil işiniz çok zor ama siz ne diyorsunuz birbirimizi çok seviyoruz Allah şifa ve sabır versin ve sizide tebrik ederim Allah bunların karşılığını illaki veriyordur verecektir asla ve asla şüpheye düşmeyin ve birden bire mucize beklemeyin lütfen hepmizin sınavı imtihanı farklı sizinkide böyledir Allahtan şifa dilerim eşinize ve size herşey gönlünüzce olur inş
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com