![]() |
Sabrimi Ve İnancimi Yitiriyorum.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sabrimi Ve İnancimi Yitiriyorum..Esim kucuk yasta tumore yakalanip omurilik felci oldugu icin yuruyemiyor ve vucudu duzgun bir yapiya sahip degil, onunla baslarda arkadas iken icimde ufacik bir ses bir gun onun duzelecegini soylerdi ama ben bu sesi kendim uydurdugumu dusunurdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mantikli dusununce duzelmesi iyilesmesi yurumesi imkansizdan ote ama ben Nisan ayindan beri surekli tefriciye yasin ve ayet'el kursi okudum bu zamana kadar ![]() ![]() Inancimi sabrimi yitiriyorum, her gün ölüyoruz sinir hastasi olduk ![]() Siz olsaydiniz ne yapardiniz lutfen yardim edin ![]() ![]() ![]() (Konuyu nereye açsam diye cok aradim, yanlis yere actiysam kusura bakmayin) |
![]() |
![]() |
![]() |
Sabrimi Ve İnancimi Yitiriyorum.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sabrimi Ve İnancimi Yitiriyorum..İnancınızı neden yitiriyorusunuz zaten bilinen bişey bu tabiki kolay değil işiniz çok zor ama siz ne diyorsunuz birbirimizi çok seviyoruz Allah şifa ve sabır versin ve sizide tebrik ederim Allah bunların karşılığını illaki veriyordur verecektir asla ve asla şüpheye düşmeyin ve birden bire mucize beklemeyin lütfen hepmizin sınavı imtihanı farklı sizinkide böyledir Allahtan şifa dilerim eşinize ve size herşey gönlünüzce olur inş |
![]() |
![]() |
|