![]() |
İşinize Çok Yarar Bilgiler Ve Yardım!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşinize Çok Yarar Bilgiler Ve Yardım!!!merhaba bütün lahuti üyelerine, Allah sizden razı olsun ![]() ![]() ![]() 2001 temmuzunda babamı kaybettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte yeni mağazacılık programı aldılar hergün eğitimler veriliyordu bana ![]() ![]() ![]() dışardan görünüşüm bu kız hiçbirşey yapamaz, anne abla yanında böyle biri olaarak görünüyordum ve bu düşünce beni yeyip bitiriyordu ![]() ![]() ![]() ![]() sonra bu siteyle tanıştım ve çok değerli birkaç üyesiyle tanıştım ![]() ![]() ![]() ![]() artık yavaş yavaş anlamaya başlamışlardı annem ve ablam beni kaybetiyorlardı yoksa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir personel için çok kavgalar ettik ve ablam ve annem personelinn tarafını tuttu ve mağazadan uzaklaştım eve kapandım ![]() başladım büyük bir inançla dualar etmeye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah önüme milli eğitimin özürlü personel alımı fırsatını getirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Puanım geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 hafta önce gece 1 de internette sınav sonucum açıklandı ![]() ve "kadrolu olarak atandınız" yazıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Sevincimi size anlatamam ![]() ![]() ![]() Yalnız sevincimi kursağğımda bırakacak bir sorunum var ![]() ve şuanda mağğazanın ekonomisi eniştemin elinde ![]() ![]() Ama benim isteğim benim üstümdeki krediler biranda bitsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana bu konuda yardım eder misiniz? Çok ihtiyacım var yardımınıza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|