Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
edin, lütfen, yardım

Lütfen Bana Yardım Edin

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Lütfen Bana Yardım Edin



arkadaşlar utanarak anlatıcam nolur beni kınamayın ama hayatımda olmasını hiç istemediğim halde zorla hayatıma giren biri var onu hiç sevmiyorum aşık hiç değilim ve artık bıktım çok yoruldum hergün küfür tehdit hakaret etmesinden bıktım ondan nefret ediyorum iğreniyorum arama beni dediğimde küfürler tehditler yağdırıyo telefonumu kapattığımda evimi arıyo yarın inşallah buluşucaz hangi duaları okumam lazımki benden soğusun ve en önemlisi bana zarar vermeden benden vazgeçsin (bana ve aileme) hem çok korkuyorum hemde yoruldum artık isyan etmiyorum neden bu çocuk çıktı karşıma demiyorum hatta bu bi sınav diyordum ama gerçekten tükendim dersaneye gidiyordum dersanede bile beni dövdü hatta dün arkadaşlarımdan birine ders armı die sordum neden bi erkeğe sordum die yüzüme tükürdü saldırdı bana halbuki o an dersanede başka kimse yoktu sadece o çocuk vardı o yüzden sormuştum nolurrrr bana yardım ALLAH rızası için yardım
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.