![]() |
Bende Yazdım...İnsanım İşte... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bende Yazdım...İnsanım İşte...Aslında aylardan beri uzaktan izlediğim bu siteye bir gün bu satırları yazacağım aklıma gelmezdi ![]() ![]() Çok sevdiğim birinden ayrıyım ben 3 aydır ![]() ![]() ![]() Herkes O, gittiğinden beri dönmez vazgeç dedi ![]() ![]() Sonra hep önüme birşeyler çıkyıor benim bu hislerimi doğrulayan ![]() ![]() ![]() Çok kırılgan ve sınırlarımı zorladıığım anda ne olur bir işaret Rabbim diyorum 3 saate kalmıyor birşey oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() Dualarımın kabul olduğunu gözümle görüyorum ama 3 ay geçti bu kadar gelişmeye hala bir adım atmadı tek başıma ben mücadele edip inancımı koruyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nasıl çıkıcam kendi halimin içinden bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Sizce ben içimdeki umuda,inancana,gördüklerime inanmalı mıyım? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bende Yazdım...İnsanım İşte...böyle durumlarda insanın içindeki umut mudur yoksa kendini kandırmak mıdır bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dönecek diye inanmak mıdır kendini kandırmak mı karar veremiyorum şahsen ben ![]() ![]() ![]() ![]() Kader kısmet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bende Yazdım...İnsanım İşte...arkadaşım aynı söylediklerini yaşadım belkide hala yaşıyorum ama yaşamamazlıktan geliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- bak resmime o bile ayaklarımız hiç ayrılmasın diyerek çekilmişti , şimdiyse o ayaklar umrumda bile değil yeterki annem iyi olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bende Yazdım...İnsanım İşte...ben ztn bu bana bi ceza değil ders oldu diyordum hep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bende Yazdım...İnsanım İşte...Ya Latif-129 : kez hergün oku bak o çıkamadığın durumdan nasılda çıkıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bende Yazdım...İnsanım İşte...inancını yitirme elbette , ama aklında kalbinde her adımında sadece bu fikirle yaşama , ben bunu yaptım işimi çevremi ailemi herşeyimi kaybettim , iletişimi koparınca sadece onu düşünmek isteyince zamanla insanlarda senden uzaklaşıyor , dönmeyincede kalakalıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|