Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
için, kizim, minik

Minik Kizim İçin ;(

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Minik Kizim İçin ;(

merhaba benim 6 aylık minik kızım var ilk kızım çok güzel oldugundan sanırım bu minik kızımı her gören bu ilki gibi degil çok çirkin diyor eleştirmek hadlerine düşmüş gibi önüne geçemedim tepki verdim kızdım küstüm ama minik kızıma bakan herkes böyle davranıyoraçıkcası benim için saglıklı olsun yeter diye düşündügüm için önemsememiştim başta fakat artık benide etkilemeye başladıçok üzülüyorum çocuguma bu muameleyekızım için ne okuyabilirimveya herhangi terkip varmı
Alıntı Yaparak Cevapla

Minik Kizim İçin ;(

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Minik Kizim İçin ;(

baharımmm Nickli Üyeden Alıntı

merhaba benim 6 aylık minik kızım var ilk kızım çok güzel oldugundan sanırım bu minik kızımı her gören bu ilki gibi degil çok çirkin diyor eleştirmek hadlerine düşmüş gibi önüne geçemedim tepki verdim kızdım küstüm ama minik kızıma bakan herkes böyle davranıyoraçıkcası benim için saglıklı olsun yeter diye düşündügüm için önemsememiştim başta fakat artık benide etkilemeye başladıçok üzülüyorum çocuguma bu muameleyekızım için ne okuyabilirimveya herhangi terkip varmı

ya insanlar Allahın yarattığı minicik masum bir bebeğe nasıl böyle birşey söyleyebiliyorlarüstelik bütün bebekler tatlıdır Allah bu insanlara akıl fikir versinsiz hiç aldırış etmeyin böle sözlere o sizin canınız ciğeriniz ya kimin haddine böle çirkin sözler bunu söyleyenlerin kalbi çirkin, gönlü çirkin, bakan gözleri çirkin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com