Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buraya, havas, için, türlü, yardımları

Her Türlü Havas Yardımları İçin Buraya

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Degerlı form üyelerı okadar istek ve msj alıyorumkı hepsıne cevap veremıyorum bılıyorsunuzkı bende sizin gibi etten ve kandan yaratılmış HZ ALLAH CC yaratılmış fakir bir kuluyum mesaj ların hepsıne cevap veremıyorum belkıde kızıyorsunuz mesajlarımıza cevap vermıyor diye düşününki bizlerde günlük hayatda işlerimiz var 24 saat makine ve ünütelerine baglı makine degiliz bizlerde insanız günlül ihtiyaclarımız varcalışmamız gerek işlerimiz sorumlulugumuz var bundan dolayı affınıza sıgınarak hakkınızı hellal etın herseyın başı sabırdır

havasla ılgılı sorularınızı ve alacagınz yardımları bu sayfaya yazın sordugunuz soruların karşılgını vakit buldukca buraya yazıcam hepinizi yüce Mevlam hz Allah ,a cc emanet etiyorum allahın rahmeti bereketi nuru üzerin,ize olsun dua ile vesselam

Ben neysem oyum benim hayatım duam,dır

Selamün aleyküm

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

sa bir suredir yazilarinizi takip ediyorumbu konuya ilgi duyuyorum ama ne yapacagimi bilmiyorum tamamen cahilim anlayacaginizsizin yazdiklarinizdan bir korunma duasi edindim ilk adim nedir nasil yapilir bir turlu cesaret edemiyorum bana ve evimdekilere bisey olur korkusu agir basiyor basima kotu birsey gelir diye tedirginim sizden ricam ya buradan yada ozelden bana takip etmem yolu anlatirsaniz cok memnun olucam Allah hepinizden razi olsun
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com