Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edin, lütfen, yardım

Lütfen Yardım Edin !!!!

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lütfen Yardım Edin !!!!

arkadaşlar hepinize mrb, öncelikle yeni üye olduğumu belirteyimve bu siteden,dualardan hep destek aldımancak 2 aydır etmediğim dua kalmadı, evleneceğim kişiden hiç yok yere ayrıldık, ve ben Allah'a sığındım her zaman olduğu gibidualarımı hiç esirgemedimama herşey şu anda daha da kötü olduAsla isyan etmiorum, elbet var bi hayır ama okadar kötü durumdayımki, psikolojim tümden bozuldukendimden korkar oldumbana önerebileceğiniz bi dua varmı, yoksa o kişi için dua etmeyi kesmem mi gerekiyor artıkgerçi hep hayırlısı diye dua ediyorum ama Allah'a ısrarcı mı olmalıyım, devam mı etmeliyim bilmiyorum

okadar dua edip üstüne herşeyin daha kötübi hal alması insanın iyice dengesini bozuyor, bunların aynısını yaşayıp ettiği dualarla feraha çıkan arkadaşlar varmı??? varsa eğer hangi dulara devam ettilerlütfen bilenler,yaşayanlar yardımcı olsunben ve benim gibilerede faydalanır inşallah

(çok yeniyim arkadaşlar, umarım yanlış yere konu açmamışımdır)

Alıntı Yaparak Cevapla

Lütfen Yardım Edin !!!!

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Lütfen Yardım Edin !!!!

arkadaşım her gece 12 ile sabah namazı arasında 313 ayetel kürsi oku, eğer 313 adet zor geliyorsa (çünkü ağır gelir fazla okunduğunda) 170 adet oku 1 hafta boyunca en az devam et, her gece mutlaka aynı saatler arası oku
bıkmadan,usanmadan,tam bir inançla oku
tabi okumaya baslamadan önce salavat ve töğbe çek 7 şer tane
bitiminde de salavat çek
allah hakkında hayırlısını nasip etsin arkadasım, ben böyle okumakla gerçekten 5 gün içinde sonuç aldım
müthiş etkili

Alıntı Yaparak Cevapla

Lütfen Yardım Edin !!!!

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Lütfen Yardım Edin !!!!

güneşdeniz Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşım her gece 12 ile sabah namazı arasında 313 ayetel kürsi oku, eğer 313 adet zor geliyorsa (çünkü ağır gelir fazla okunduğunda) 170 adet oku 1 hafta boyunca en az devam et, her gece mutlaka aynı saatler arası oku
bıkmadan,usanmadan,tam bir inançla oku
tabi okumaya baslamadan önce salavat ve töğbe çek 7 şer tane
bitiminde de salavat çek
allah hakkında hayırlısını nasip etsin arkadasım, ben böyle okumakla gerçekten 5 gün içinde sonuç aldım
müthiş etkili

arkadasım bu duayı 1 hafta mı yapmak lazım?bırde benımkı suan bana ımkansız gelıo,cok ınatcı bırısı tabıkı rabbım ısterse hersey olur,ama sızınkını merak ettım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com