![]() |
Lütfen Yardım Edin !!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lütfen Yardım Edin !!!!arkadaşlar hepinize mrb, öncelikle yeni üye olduğumu belirteyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() okadar dua edip üstüne herşeyin daha kötübi hal alması insanın iyice dengesini bozuyor, bunların aynısını yaşayıp ettiği dualarla feraha çıkan arkadaşlar varmı??? varsa eğer hangi dulara devam ettiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (çok yeniyim arkadaşlar, umarım yanlış yere konu açmamışımdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lütfen Yardım Edin !!!!arkadaşım her gece 12 ile sabah namazı arasında 313 ayetel kürsi oku, eğer 313 adet zor geliyorsa (çünkü ağır gelir fazla okunduğunda) 170 adet oku ![]() ![]() bıkmadan,usanmadan,tam bir inançla oku ![]() tabi okumaya baslamadan önce salavat ve töğbe çek 7 şer tane bitiminde de salavat çek allah hakkında hayırlısını nasip etsin arkadasım, ben böyle okumakla gerçekten 5 gün içinde sonuç aldım müthiş etkili ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lütfen Yardım Edin !!!!güneşdeniz Nickli Üyeden Alıntı arkadaşım her gece 12 ile sabah namazı arasında 313 ayetel kürsi oku, eğer 313 adet zor geliyorsa (çünkü ağır gelir fazla okunduğunda) 170 adet oku ![]() ![]() bıkmadan,usanmadan,tam bir inançla oku ![]() tabi okumaya baslamadan önce salavat ve töğbe çek 7 şer tane bitiminde de salavat çek allah hakkında hayırlısını nasip etsin arkadasım, ben böyle okumakla gerçekten 5 gün içinde sonuç aldım müthiş etkili ![]() ![]() ![]() arkadasım bu duayı 1 hafta mı yapmak lazım?bırde benımkı suan bana ımkansız gelıo,cok ınatcı bırısı tabıkı rabbım ısterse hersey olur,ama sızınkını merak ettım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|