Okumak Biraz Zaman Alacak Ama İnşallah Yardımcı Olursunuz.. :( |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Okumak Biraz Zaman Alacak Ama İnşallah Yardımcı Olursunuz.. :(Merhaba arkadaslar, şimdi bu msjı yazsammı yazmasammı diye çok düşündüm ve sonunda karar verdim sizlerle paylaşmayı ve yardım istemeyi ![]() bu arada türkçem maalesef çok iyi değildir çünki doğduğumdan beri belçikada oturuyordum ve daha bu sene yeni tasındık türkiyeye ![]() o yüzden kusura bakmayın ![]() şimdi durum şu: ben geçen sene birisiyle tanıştım ![]() aslında ailelerimiz falan hepsi birbirini tanıyorlar ve biz sevgili olduktan sonra hepsi çok sevindiler işte sevgili olduk![]() sonra nişanlandık![]() o askere gitti ve şimdi hala asker![]() ama biz nişanlandıktan sonra bunun eski sevgilisi bununla uğraşmaya çalışıyordu ve biz hep onun yüzünden kavga ediyorduk![]() kavgalarımız gitgide daha da kötüye gidiyordu ve sonunda ayrıldık![]() ve o eski sevgilisine geri döndü![]() ![]() şimdi bu anlattığım kısaltılmış versyonu ![]() asıl detayları şunlar: benden önce o sevgilisiyle 3 sene çıkmışlar ![]() ve onlar nerdeyse evleniyorlarmış ama ayrılmışlar ve eski nişanlım demişki birdaha olmaz diye![]() sonradan bi kaç ay sonra işte biz tanıştık![]() ![]() benim ilk sevgilim oldu![]() yüzük falan taktık![]() herşey okadar iyi gidiyorduki![]() ve biz yüzük taktıktan sonra hemen arkasından eski sevgiliside başkasıyla yüzük takmış![]() daha sonradan o askere gittikten sonra bu eski sevgilisi bununla uğraşıyordu![]() msnine girmeler falan![]() ve arkadaşlardanda duyuyordum![]() o yüzden bende o kıza bi mesaj yazdım neden hala uğraşıyorsun diye![]() ve o dediki senin nişanlın benimle uğraşıyor beni arıyor ilişkim iyi gitmiyor falan diye demiş![]() işte bu andan itibaren herşey tersine gitmeye başladı![]() ben bunu nişanlıma anlattım ve biz kavga ettik![]() biz kavga ettikten sonra hemen o eski sevgiliside kendi sözlüsünden ayrılmış![]() sonradan biz barıştık![]() ve o eski sevgilisi yeni birisini buldu![]() sonra bizim aramız bi türlü tam düzelemedi hatta benim ailem artık onu kabul etmemeye başladı halbiki onun ailesi beni çok seviyor ve bizim nişanlı olmamıza çok mutlulardı![]() ama benim ailem onu kabul etmiyordu![]() ![]() ![]() sonradan işte kavgalar büyüyordu ama hep yinede beni arıyordu ve barışmaya çalışıyordu ama yinede bi mesafe vardı![]() ve hep nedense bunun eski sevgilisinin konusu hep açılıyordu![]() yane hep aklına geliyordu![]() halbiki bizim sevgimiz okadar büyükken![]() banada demişti ben onu hiç sevmemiştim onunla bazı nedenler yüzünden beraberdim falan![]() şimdi asıl nedenini biliyorumda burda söylemem doğru olmaz![]() herneyse![]() ama bir gün okadar büyük bir kavga ettik ve ayrıldık![]() artık dayanamadım ve dedim bitti![]() ama bundan öcede kaç sefer ayrılmıştık ama yinede değil![]() ![]() çok acayip biliyorum :/ ama bu ayrılmamızda birden eski sevgilisine döndü![]() ve onunla barıştı![]() o kızın sevgilisi olduğu halde![]() şimdi ben düşündümki bana inat ona geri döndü![]() ama sonra da ona söylemişki ona inat benimle nişanlandığını falan![]() işte şimdide onlar beraberler ayrı msnler açmışlar falan![]() arkadaşlarını falan hepsini sildi ve hiç kimseyi takmıyormuş sadece o sevgilisini dinliyormuş![]() hatta onun için bile askeriyeden izin aldı ama bana gelince bana diyorduki izin vermiyorlar falan![]() ![]() heryneyse işte şimdi ben ne yapıcam?? ![]() benim düşündüğüm (günahını almak istemiyorum) o kız ona uzaktan büyü falan yaptı ve bizim aramız bozuldu aileler bile kabul ederken birden tersine döndü![]() hatta en iyi arkadaşı bile demiştiki çok değişmiş izne geldiğinde![]() ve bende onu ne kadar çok unutmak istesem bile olmuyor![]() halbiki ben ondan vazgeçtiğimi sanıyordum![]() ama nedense her akşam ağlamadan uyuyamıyorum![]() hep aklıma geliyor![]() ![]() belkide o da beni düşünüyor ve o yüzden hep aklıma geliyor?? çünkü bizim sevgimiz gerçekten çok büyüktü buna herkez şahitti![]() ama bu düşüncede biraz saçma değilmi?? neyse![]() ![]() sormak istediklerim: -ben şimde nerden öğrenicem o eski sevgilisi ona büyü falanmı yapıldığını ![]() ona söyleyemem çünki görüşmemiz imkansız ve benimle zaten konuşmaz![]() -ve bana geri dönmesi için çok etkili denenmiş olan bi dua varmı ![]() ![]() ama büyü falan olmasın![]() ve onları şimdi ayırmak günahsa ozamanda yapamam![]() günah işlemek istemiyorum![]() ama bi türlü de aklımdan çıkmıyor belki de ilk sevgilim olduğu için ![]() ![]() bu arada 21 yaşındayım ve ilk sevgilimdi ![]() çünki ben evlenene kadar birsürü sevgili falan değiştirmek istemiyordum ilk ve son olsun diye düşünüyordum![]() ama ilk sevgilimden bunu gördüm![]() o yüzden çaresizim sanırım![]() neyse![]() ![]() inşallah bana yardım edebilirsiniz ![]() veya bana onu unut artık deseniz bile iyidir![]() çünkü öyle yapmam gerektiğini biliyorumda ama bi türlü aklımdan çıkmıyor ![]() allaha emanet olun ![]() şimdiden tşkler
|
|
|
|