Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, zamanlama

Zamanlama Ve Dua.

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zamanlama Ve Dua.

Konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın Ancak öğrenmek istediğim bir şey var Duada zamanlama çok önemli Yani okurken veya bir duaya/tesbihata başlarken ßir konuda gördüğüm kadarıyla akşam saatlerinde ve perşembe günü cumaya giriliyor Acaba bu konuda bilgisi olan arkadaşlar zamanlar konusunda yardımcı olabilir mi? Cumanın ilk saati ne zamana denk geliyor? Cuma başlanacak denilen dualara başlarken aslında cuma gecesi sanıp cumartesi günü mü başlıyoruz? Zamanlamayı tutturamadığımız için ve doğru bir şekilde yapamadığımız için mi niyazlarımız tam anlamıyla kabul olmuyor? ßu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim Şimdiden Hakk Teala razı olsun Selam ve dua ile
Alıntı Yaparak Cevapla

Zamanlama Ve Dua.

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Zamanlama Ve Dua.

Nefis mertebesiyle duaların kabulu arasında bir bağ vardır ve duaların kabulünde önemli bir faktördür
Duada tabiki zamanlamada önemli şahsen ben gece yapıyorumAma hangi saatlerde duaların kabul olma olasılığının yüksek olduğunu bilmiyorum
Cuma gününün ilk saati cuma sabahı güneş doğduktan sonra geçen bir saatlik dilim diye biliyorum

Şu linkten gezegen saatleri şemasına ulaşabilirsin
Gezegen Saatleri Şeması

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com