Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dualar, dualarım, kabul, kaliyor, olmuyor, yapabilirim, yetersiz, şimdi

Dualarım Kabul Olmuyor Dualar Yetersiz Kaliyor Şimdi Ben Yapabilirim

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dualarım Kabul Olmuyor Dualar Yetersiz Kaliyor Şimdi Ben Yapabilirim

ilk once gunde 1000 defa ayetel kursi okumaya calistim 3 gun okuyabildim kendime

gelemedim cok agir geldi,garip oldum sorunlarim azalacagina artti,(1000 defa 5 saat suruyor abdestli ve gece 11 den sonra okudum )sonra da biraktim okumayi

toplam 4444 defa selati tefriciye okudum pozitif yonde tik yok

sonra fe in tevellev fe kul hasbiyellahu la ilahe illa huve aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arsil aziym suresini okudum cumartesi gecesi 1900 defa okunursa gelecek cumartesine kadar duaniz kabul oluyormus 2 hafta gecti olmadi

7 gunluk ayetel kursi duasi vardi 1gun50 ,2gun 170 3220 4gun 313 5gun 50 6gun 170 7313 defa okudum olmadi

dualarimi gece 11 den sonra abdestli okudum ne yapmaliyim

kotu birsey istemiyorum ki dusmanlarimdan ,buyulerden, cinlerimden kurtulmak istiyorum

allahin rahmeti cok gazabida cok seytanin duasini kabul eden allah benim dualarimi kabul etmiyor

ne yapmaliyim

--- Sonraki mesaj ---

sirada hangi dua var

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com