![]() |
Bana Yardimci Olurmusunuz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Yardimci Olurmusunuzdegerli lahuti takipcileri ben buranin bir üyesi olarak sizden yardim istiyorum ![]() ![]() ![]() konu nasil baslicam bilemiyorum simdi durumdan bahs edeyim ben sizlere ![]() ![]() benim babam bize yani ailesine zulm eden bir insan, ama aslinda iyi bir kalbi olan bi insan ama her insan gibi onunda artilari eksilleri var ![]() misal cok sabirsizdir istedigi o an olmazsa bize hicte iyi davranmaz, yalani vardir cok para harcar sonra cok yemek yer yani belkide sizlerin babasindada olan özellikler diyim aslinda babam iyi bir insandir ama iste iradesi zayif benim anlamamla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() benim cok acilar cektikten sonra bazi seyler yasadim sinirlerim bozuk daha yeni yeni kendimi toparlamaya basladim diyebiliriz babamla olan bir sey oldu az önce yani söleki ben yemek yapiyorken gelip illa yaptigim bitmeden yani pisirme islemi illa yemek ister bende biraz sert tepki verdim cünki yorgunum kendimi ii hissetmiyorum biraz kendimi tutamadim o an zaten cünki o huyumu biliyor kendisi ama yapcandan geri kalmiyor illa damarima basicak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|