Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olurmusunuz, yardimci

Bana Yardimci Olurmusunuz

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bana Yardimci Olurmusunuz

degerli lahuti takipcileri ben buranin bir üyesi olarak sizden yardim istiyorum
konu nasil baslicam bilemiyorum simdi durumdan bahs edeyim ben sizlere

benim babam bize yani ailesine zulm eden bir insan, ama aslinda iyi bir kalbi olan bi insan ama her insan gibi onunda artilari eksilleri var

misal cok sabirsizdir istedigi o an olmazsa bize hicte iyi davranmaz, yalani vardir cok para harcar sonra cok yemek yer yani belkide sizlerin babasindada olan özellikler diyim aslinda babam iyi bir insandir ama iste iradesi zayif benim anlamamla

benim cok acilar cektikten sonra bazi seyler yasadim sinirlerim bozuk daha yeni yeni kendimi toparlamaya basladim diyebiliriz babamla olan bir sey oldu az önce yani

söleki ben yemek yapiyorken gelip illa yaptigim bitmeden yani pisirme islemi illa yemek ister bende biraz sert tepki verdim cünki yorgunum kendimi ii hissetmiyorum biraz kendimi tutamadim o an zaten cünki o huyumu biliyor kendisi ama yapcandan geri kalmiyor illa damarima basicak sonrada yemicm diye gitti sonrada bi girisi vardi odaya dövcek zannetim bida yaptindan yiyenin diye konusmaya basladibaska kelimeler söledi ama o an ben nasil kilitlendim öle olsun hic istemiyorum ama öle gelisiyor babamin yumusak iyi huylu bizi üzmiyen bi insan olmasini öle cok istiyorumki allahimdan napicaz bilmiyorumm annemi hala üzüyor bizleribirde kumari var kurtulmasi icin napicam bilmiyorumben namaz kilan dua bilen bilgili bir insanim aslinda hani ilmimi gelistirme yolundayim daha ama biran böle bi gelisme oluyorki diyorumki yine günaha girdimsanki seytan beni bile bile böle durumlara itiyor yani nasil desem ben öle bagirmak kirmak istemiyen bir insanim ne yapicam bilmiyorum bana yardimci olurmusunuz babamin düzelmesini cok isiyorummm namaz kilmasini sitiyorummm hep isi gücü para babamin fikirlerinizi bilgilerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum allah hepinizden razi olsun simdiden

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com