07-17-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seftesiz Dükkan Mı Kapanır Ne Ki Ben Bir Türlü Çözemedim:( Yardım Edin..
Öncelikle cevap yazacak olan herkese şimdiden teşekkür ederim  
Benim sorunum yaklaşık 2 yıldır devam ediyor  Neye elimi atsam ters gidiyor  2 yıl önce nişanlımdan ayrıldım,13 yıl devam eden ilişkim bi anda bitiverdi, üzerine ailemle aram düzelemeyecek şekilde bozuldu ve beni artık istemiyorlar,ufak bir iş yerim var gayet hareketli bi yerde ama ben seftesiz dükkan kapatıyorum ki kapının önünde 5 liralık sepet var hani hiç iş olmasa o kadar insan geçiyor sepetten bile olsa tek birşey mi almazlar??Dükkanıma gelen herkes, herşey çok güzel ne kadar ucuz diyor ama almadan çıkıyorlar  Borçlarımı bırakın elektrik faturamı bile ödeyecek durumum kalmadı  Sürekli olamasa da namaz kılıyorum, gördüğüm duaları okuyorum,esmaların uygun olanlarını okuyorum  Her an Rabbim Sen herşeyi gören duyan bilensin,Sen şerleri hayra çevirensin, herşeyin en hayırlısı Sen'den gelir, bana hakkımda tez vakitte en hayırlısını ver,benim Sen'den başka kimsem yok diyorum   Hiç demiyorsam her ezan vakti söylüyorum  
Bi kaç kişiye baktırdım büyü var diyen var yok diyen var,bir tane kadın bana eski nişanlımın ailesinin ismini vererek ben yaptım sende büyü var bile dedi  Kafayı yemek üzereyim Ne yapmalıyım bilemiyorum  Yardım edin lütfen  
Şimdiden Allah razı olsun 
|
|
|