Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çözemedim, dükkan, edin, kapanır, seftesiz, türlü, yardım

Seftesiz Dükkan Mı Kapanır Ne Ki Ben Bir Türlü Çözemedim:( Yardım Edin..

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seftesiz Dükkan Mı Kapanır Ne Ki Ben Bir Türlü Çözemedim:( Yardım Edin..

Öncelikle cevap yazacak olan herkese şimdiden teşekkür ederim
Benim sorunum yaklaşık 2 yıldır devam ediyorNeye elimi atsam ters gidiyor2 yıl önce nişanlımdan ayrıldım,13 yıl devam eden ilişkim bi anda bitiverdi, üzerine ailemle aram düzelemeyecek şekilde bozuldu ve beni artık istemiyorlar,ufak bir iş yerim var gayet hareketli bi yerde ama ben seftesiz dükkan kapatıyorum ki kapının önünde 5 liralık sepet var hani hiç iş olmasa o kadar insan geçiyor sepetten bile olsa tek birşey mi almazlar??Dükkanıma gelen herkes, herşey çok güzel ne kadar ucuz diyor ama almadan çıkıyorlarBorçlarımı bırakın elektrik faturamı bile ödeyecek durumum kalmadı Sürekli olamasa da namaz kılıyorum, gördüğüm duaları okuyorum,esmaların uygun olanlarını okuyorumHer an Rabbim Sen herşeyi gören duyan bilensin,Sen şerleri hayra çevirensin, herşeyin en hayırlısı Sen'den gelir, bana hakkımda tez vakitte en hayırlısını ver,benim Sen'den başka kimsem yok diyorum Hiç demiyorsam her ezan vakti söylüyorum
Bi kaç kişiye baktırdım büyü var diyen var yok diyen var,bir tane kadın bana eski nişanlımın ailesinin ismini vererek ben yaptım sende büyü var bile dediKafayı yemek üzereyim Ne yapmalıyım bilemiyorumYardım edin lütfen
Şimdiden Allah razı olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com