![]() |
Sizce Ben Ne Yapmalıyım??? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Ben Ne Yapmalıyım???Çok iyi olmasada güzel giden bir ilişkim vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sürekli gözleri gözlerimdeydi mutsuzdu gözleri doluyordu bana bakarken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok üzüldüm çok ağladım sora tövbe ettim RABBİM 'e sorguladığım için neden kabul olmadı dediğim için yüreğimde ki mühür kalksında tekrar dua edebileyim diye yalvardım ALLAH'a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnanın onu yine diliyorum RABBİM'den daha doğrusu tekrar dua etmek istiyorum tekrar her daim ALLAHım ne olur bana geri dönsün hayırlı bi evlilik nasip et demek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok uzun oldu okuma ilgisi gösteren herkese teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selam ve dua ile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|