Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sizce, yapmalıyım

Sizce Ne Yapmalıyım?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sizce Ne Yapmalıyım?

hiç bir işim iyi gitmiyor oysaki dilimden dua düşmeyen biriyim namazımı 10 yaşından beri kılıyorum kimseyi kırmam neden böyle oluyor bilmyrm ben sözlüydüm geçtiğimiz günlerde herşey bitti beni hırsız yerine koydular ve dahası vardı trafik kazası geçirdim koltuk deyneklerini kısa birsüre önce bıraktım kalça kırığım vardı kayınvalidem altınını çalmakla suçladı evimize hırsız girdi birçok şey aldı hiçbirşey yolunda gitmyr hayatmda şimdide peşime geçmişimde kalan biri takıldı ve beni rahatsız ediyor kimselere anlatamıyorum ev numarmızı tanıdığımdan öğrenmiş sözlümden ayrıldığımı öğrenince iyice başıma dert oldu başta kaza geçirmişsin muhabbetiyle girdi yeniden hayatıma bir arkdş gibi ara ara konuştuk şimdi gecenin bi saatinde evi aramaya kapı önlerinde alkollü beklemye başladı biraz psklojisi bozuk bu kişinin çok korkuyrm neyapmalıyım anneme anlatamıyorumda sizden bir akıl veya bir dua istyrm ben kimseye anlatamadım çekinip yardımcı olurmusunuz allah razı olsun hepinizin ne muradı varsa versin rabbim
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com