arkadaşlar ben çalışan bir bayanım oldukça zor çalışma şartları olan çok zor bir meslegim varbenim bu aralar ve öncedende ara ara oluyordu kafama bazı şeyleri çok takıyorumtakmayım düşünmeyim diyorum ama elimde degilneden bana böyle oluyorçalıştıgım yerde olan bir olay yapaılan bir şey söylenen bir sözü ben işten çıknca evde saatlerce boş boş düşünüp kafama takıyorum burnumdan geliyorboş verlicek önemsiz konuları bile beynimi kemiriyor neden bana böyle oluyornamaz kılan bir insanım rabbime şükürama ben bunu nasıl yenebilirim nasıl aşabilirim bana yardım eden her türlü duayı tesbihi çekmeme ragmen neden böyle oluyor olgun bir yaştayım üstelik hadi küçükde degilim gençde degilim 31 yaşındayım
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.