|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çok, durumdayız, edin, okuyun, yalvarırım, yardım, zor, şunu |
![]() |
Yalvarırım Yardım Edin Bir Okuyun Şunu Çok Zor Durumdayız |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalvarırım Yardım Edin Bir Okuyun Şunu Çok Zor Durumdayızarkadaşlar biz önceden çok zengindik ama ülke krize girince son 10 yıldır iş yerimiz bi kapanıyo, bi açılıyo işçilerimiz hergün şikayetçi yaşadıklarımız inanın anlatılır boyutta değil babam harap ediyo kendini hergün korkuyla yaşıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ecem er |
![]() |
![]() |
![]() |
Yalvarırım Yardım Edin Bir Okuyun Şunu Çok Zor Durumdayız |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalvarırım Yardım Edin Bir Okuyun Şunu Çok Zor DurumdayızBismillahirrahmanirrahim Lâ Havle Velâ Kuvvete İllâ Billâhil Aliyyül Azîym bunu bol bol okuyun canim cok hemde cok yararli bir dua ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- hz ![]() ![]() ![]() ![]() -ya ali!! Her ne zaman bir darliğa ve sikintiya düşersen, bir bela ve müsibete değersen şöyle dua et ![]() bismillahirrahmanirrahim vela havle vela kuvvete illa billahil'aliyyil'aziym ![]() ya ali! Böyle dua edersen ve sikintili anlarinda bu duayi okumaya devam edersen, cenabi allah, bu duanin hürmetine düşmüş oldugun bela ve musibetlerin, bunalim ve streslerin her türlüsünü senin üzerinden def eder, bunlardan seni kurtarir ![]() manasi= rahman ( esirgeyen ) rahim ( bağişlayan ) allah'in adiyla ![]() ![]() ![]() ![]() la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil'aziym '' in sevabi '' la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil'aziym '' '' rasulullah sas buyurdu bu dua (99) derde devadir,bu dertlerin en küçüğü kalpteki sikintiyi giderir'' buyurmuştur ![]() Yine hadisi şerifte buyrulmuştur ki '' kim allahin nimetleri çoktur ve o nimetlerin devamli kalmasini istiyorsa çok çok ![]() ![]() Evet, üzüldüğümüzde sikildiğimizda bu duayi okuyoruz ![]() ![]() Demek oluyor ki, bir sikintiya, bir bunalima, bir strese düştüğümüzde bol bol: la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym ![]() ![]() Ey dost! Bu dualar, para istemez, pul istemez ![]() Bunlar manevi devalardir ![]() ![]() ![]() vela havle vela kuvvete illa billahil'aliyyil'aziym ![]() |
![]() |
![]() |
|