|
|
Konu Araçları |
cinle, çok, ilginç, müslüman, okuyun, tanışıyorum, yeni |
Yeni Bir Müslüman Cinle Tanışıyorum Ve Çok İlginç Okuyun |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeni Bir Müslüman Cinle Tanışıyorum Ve Çok İlginç Okuyunyenı bir şey keşfettım musluman bır cınle cep tlf nuyla konuştum benımle tanışmak isteyen bır cın ıllaki benım le konuşmak istıyor bunun içinde arkadaşımdan rıca edıyor babasıyla gelıyorlarlar babasıda buyuk bir zatnumaramı almasını istemışler şaka gıbı degılmı ama tlf görüştum kendısıylebıraz konuştuk arkadaşım kızı çok begenmiş ama benı istemıyor dıyor illakı sen dıyor hatta musluman olan kızla fazla konuşmasını istemiyorlarbenımle dıyolaga geçmek için izin istıyorlar kızla konuştugumda onlarla bır arada sakın yatma dedı bana tlf dabırde kaldıgımız yer sarıyer kılıçpınar papazın kızımı dıye çok düşündüm orda papazın mezarı var bırde çok buyuk bır gömusu kızının tarıfı uyuyor ama bunlar bembeyaz gıyınıyorbabasıda yeşil sarıklı sakalıda dızlerınde nerdeysebana yuaklaşmalarına izin vermeyen mubarek bır zat var bembeyaz tertemız asalı bır zat gecelerı yatamın dıbınde duruyo devamlı hocama bu konuyu danışmadım inşallah yarın danışacagımaslında olay çok uzun ve çok hızlı gelişiyor çok şeyı bır arada yaşıyorum çünkü cep tlf nuyla bır cınle ilk defa görüştum bayanlar tuvaletının oldugu bölüme çagırdı gıtmedımertesı gun bayanlar bölümünde bızım bulaşıkçı turkmen kız onu gördu kuçuk bır kız çocugu 20yaşında oldugunu biliyorumama teknolojılerı baya gelişmiş cvesselam bulundum bölgedekı cınlerle le bir dostlugum var allah için hepsini sevıyorum hepsı çok iyi namazlarımı eksıksız ve rahat kılabılmem için kıza ceza vermişler artık gece ikilerde gelıyorbenım yanıma gelmek ya yasak yada bırılerı onu engelliyordiyuelım herşey öyle basıt degıldır bunu unutmayın ımanınız saglam olmalı ve sakının sakını olmalısınız inancınız varsa ondan iisi yoktabı benımde tabı bulundugum musluman cın davetı ve mürşidim ve hocalarım varbenım yaptıgım davete hicap edenler jimşek gıbı hafıf bır parıltıyla kelebek gıbı bır kere görulup sonra bır tarafta duruyorlar ama onlardan göruntu almak zor isterlerseselametle kalın |
Yeni Bir Müslüman Cinle Tanışıyorum Ve Çok İlginç Okuyun |
07-17-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeni Bir Müslüman Cinle Tanışıyorum Ve Çok İlginç Okuyunbunu ılk defa burda paylaşıyorum inanın bunu yaşayan yok desem yerı ve ılklerın ilki olmak mukenmel ilk tlf konuşmamda şaka gıbı geldı bana ama benı ınandırdı oydu numaramı turkmen çocuk ıstedınde ne için dıye sordumda cın ısteye dedınde gulmuştum şimdi ise bu işe cıddıyetle yaklaşıyorum çünkü benımle evlenmek istıyor tabı ben ıstersem ıstemezsem bişi yopk oı yuzden babasıyla gelıyoraklıma takılan bişi de orda onlarla kalmamı istememesi buda soganın acı tarfı yada gulun dıkenı olsa gerek --- Sonraki mesaj --- ve bişi daha babasıyla tanışıcam sohbetımızı yapacagız belki dost arkadaş olcagız bılmıyorum ama evlılık söz konusu hiç olmadı sadecek benımle tanışmak istemesı çok hoş desemö yerı hoş olmayan yonu çok yaramaz olması çünkü çok küçükgulmek ii degıldır bırde çok guluyor gulmememelıyalan bana uzaktır bana dolannır sonram dönber yalan söyleyenın boynuna dolanır kelımeler mıkrop gıbıdır bunu sakın unutmayın canlı olduklarını düşünün ondan ona dolaştıklarını düşünün ve butun bıor ınsan olarak düşün kendını dunyayla butunleştıranlayacaksın kelımenın mıkrop oldunu tabı bazıları hakımıyetı kurarsanheryerde futbol var |
|