Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alanlar, kullanıp, namei, paylaşabilirmisiniz, peygamberi, sonuç, sonuçlarını

Name-İ Peygamber'i Kullanıp Sonuç Alanlar Sonuçlarını Paylaşabilirmisiniz?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Name-İ Peygamber'i Kullanıp Sonuç Alanlar Sonuçlarını Paylaşabilirmisiniz?

Ben Name-i Peygamber'i sufli cinlerin saldırılarını önlemek için kullandımbir kere elime aldığım anda gozumde beyaz bir ışık belirdi hani güneşe bakınca olurya bir an kör olacağımı sandımyastığımın altına koyduğumda evde çığlıklar duydum imdaat diye bağırıyorlardıGece rahat uyuyamadığım için yastığın altından çıkardım daha sonraBir de pencereme beyaz bir ışığın vurduğunu farkettim sanki el fenerini birisi pencereye tutuyor gibi sağdan sola soldan sağabirde malesef Name-i Peygamberin ters etkisinide denedimAyna üzerine konunca ters etki yapıp cinleri yakıyormuşFakat bunun yapılmasını tavsiye etmiyorum ben yaptım pişmanımName-i Peygamber i kullanıp ne tür etkiler gordugunuzu paylaşırsanız sevinirimsaygılarımla

Arkadaşlar Ters Etkiyi Kesinlikle DenemeyinVebal Altında Kalmamak için Alta Not Düşüyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com