Niyetim Hayırlımı Değilmi...?? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Niyetim Hayırlımı Değilmi...??arkadaslar herkes gibi benimde gönül sıkıntımvardı ![]() ![]() bi erkeğe aşıktım ki hala aşıgım ama o bana bakmıyor![]() ![]() ben bu sitede çeşitli dualar esmalar vs çektim genede olmadı![]() ama bana kimse bakmıyordu kimsede aşık olmuyordu![]() ![]() salat-ı tefriciyye basladım 2200 lerde felanım![]() ![]() naslamadan 1 hafta once ayrı ayrı gunlerde tam 11 teklif aldım![]() ![]() salavata ise Allahım o oğlanı hakkımda hayırlı eyle dedim![]() ![]() hayırlısı o ise o olsun fakat mümkünse en hayırlım o olsun dedim![]() ![]() ama Allah karsıma birini cıkardı cocugu sevmiyorum hiç bişey hissetmiyorum ama sevgili olduk![]() ![]() bende anlamadım noldugunu ama suan sevgiliyiz fakat benim aklımda gönlümde hala dönmesini beklediğim oğlandaaa![]() ![]() 3 ihlas 1 fatiha okudum gozumu kapadım aklıma ferah görünen kişi beni terk eden kişi oldu![]() ![]() ama beni terk eden başka birine aşık buda bariz belli![]() ![]() Allahtan umut kesilmez herşey onun elinde ama ne yapmam gerek nolur beni aydınlatııınnn
|
|
|
|