Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olurmusunuz, yardımcı

Yardımcı Olurmusunuz???

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yardımcı Olurmusunuz???

Arkadaşlar öncelikle yöneticilerden özür dilerimMutlaka ki bu konu vardır ama acil olduğu için konu açıp size sormak istedim
Ön muhasebe işi yapıyorum hesap aldım elemanlardan parayı tam aldığıma eminim bi kaç kez dışarı çıktım ürün teslimi için kasamın anahtarı yok bildiğiniz masa çekmecesiİçeriye de yabancı girmediKimsenin günahını almak istemem 9-10 kişi çalışılan bi işyeri ve hepsi yılların elemanıAcaba parayı eksik mi aldım yoksa çekmeceden birimi aldı diye merak ediyorumEKsikte aldıysam o para kimde ise ortaya çıkar yani yanlış veren kişi bilir belki bilerek belki bilmeyerek söylemez yada ALLAH affetsin günah almak istemiyorum biri aldıysa kim merak ediyorum
Bi çok kez baktım siteden rüyada görme yada geri getirme şeklinde dualar vardıBilen varsa yardımcı olursa sevinirimŞimdiden ALLAH razı olsun

--- Sonraki mesaj ---

hiç kimse bilmiyor mu???

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com