Dua Etmekden Vazgeçtim,Neden |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dua Etmekden Vazgeçtim,NedenÇok sevdiğim bir insanla 5 yıldır bir küs bir barışıkdık ve tek isteğim benimle evlenmesi, ama ailesi ben çocuklu ayrılmış olduğumdan istemedi O da ne benden koptu ne nikaha yanaştı Çok dua ettim dostlar gecelerce ama artık 5 sene ben dua edemiyorum, sanki olmıcak yada verilen tarifler eksik gibi! bi yerde farklı öbür yerde farklı yazıyo Mesela ya şemusa ya helyusa da olduğu gibi(uyumasın sizi düşünsun) Nolur yardım edin, gözlerim dolu dolu yazıyorum şuan, neden amann olacaksa olurdu diyor bir tarafım ve engelliyor namaz ve duamı(( |
Dua Etmekden Vazgeçtim,Neden |
07-17-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dua Etmekden Vazgeçtim,NedenSessiz_Çığlık Nickli Üyeden Alıntı Çok sevdiğim bir insanla 5 yıldır bir küs bir barışıkdık ve tek isteğim benimle evlenmesi, ama ailesi ben çocuklu ayrılmış olduğumdan istemedi O da ne benden koptu ne nikaha yanaştı Çok dua ettim dostlar gecelerce ama artık 5 sene ben dua edemiyorum, sanki olmıcak yada verilen tarifler eksik gibi! bi yerde farklı öbür yerde farklı yazıyo Mesela ya şemusa ya helyusa da olduğu gibi(uyumasın sizi düşünsun) Nolur yardım edin, gözlerim dolu dolu yazıyorum şuan, neden amann olacaksa olurdu diyor bir tarafım ve engelliyor namaz ve duamı(( öncelikle hakkında hayırlısını istemekten vazgeçme insan severken bu şekilde dua etmesi çok zor biliyorum ama ne olursa olsun hayırlısını istemek lazım sen her insanın başına gelebilecek bir şey yaşamışsın aynı duurm bende de var (eşimdne ayrı8lmak üzereyim) ama sevdiğin adamın ailesinin karşısına dimdik çıkıp sana sahip çıkması lazım dünyada herşey biz insanlar için dilerim senin içinde mutlu huzurlu günler yakındır |
|