07-17-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dikkat Ya Vedud,Önemle Duyurulur!!
Aşk,sevmek,sevilmek,cinsel ayartma vs için bu esmayı okuyanlar biliyorum,fakat yanlış yapıyosunuz,karşı cinsle aranızdaki muhabbeti artırmak böyle olmaz bu esma çekmek olayı ap ayrı bir tekniktir,sizin testosteron ve östrojen hormonlarınız ne kadar güçlüyse seviyesi yüksek ise o derece karşı cinsle aranız iyi olur sevilir ilgi odağı olursunuz ki bu da 1 ve2 çakraların çok güçlü odluğunu gösterir evet bu aura ve enerji ile ilgilidir ve bu hormonlar bizlerin aurasını da etkilerler,cinsel isteği ve gücü düşük olan bir kadının ,erkeğin karşı cinsten yana şansı yoktur,terkedilir,hüsrana uğrar,depresif olur,hakaret görür vs vs  YA VEDUD la bu iş çözülmez,kafanıza göre çektiğiniz esmalar sizde enerji tıkanmasına yol açar en kötüsü ise kök ve sakral çakra nızı tıkarsanız vay halinize,bu sefer bir zavallı gibi evin içinde dolanır durursunuz,dışarıya çıkmaktan bile korkar hale gelirsiniz,bir nevi yaşama karşı bir atalet olur sizde ve karşı cinsi unutun bile  eğer esma çekmek istiyorsanız ALLAH ismi tıkanmış tüm çakralarınızı açar,alevlendirir,tıkanıklıklar gider,bunu okuyun o zaman
Her şeyi bırakın spor yapın-hayata dönün karın,bacak ve bel adelelerinizi güçlendirin yalnızlık Allaha mahsus,her şey zıddı ile kaim 
Bir Mağdurdan dır;
Merhaba
Şuanda çok uykum olduğundan önceki yazılanları okuyamadım kusura bakmayın ama konuyada yazamadan geçemeyeceğim Esmaül Hüsnayı bende çok severim Ve cep telefonum bilgisayarım defterlerim vs dahil heryere yazmıştım Sürekli belirli isimleri kendimce tekrarlıyordum O andaki sıkıntıma veya isteğime göre seçiyordum Fakat bir süre sonra bende ciddi sıkıntılar başladı Öyle cinlenme tarzı şeyler değil yalnış anlaşılmasın Depresyona girdim Sıkıntılı ve sıkıntı veren günler yaşadım 1-2 psikiyatriste gittim ama sıkıntım geçmedi Antidepresanlar aldım onlarda kesmedi Ve buarada bir tv programında Mustafa Merteri gördüm Birde ona gitmeye karar verdim İlk seansta konuşurken Esmaül hüsna konusu açıldı ve yaptığım zikirlerden ona bahsettim Birdaha bilinçsizce Esmaül hüsnayı tekrarlamamam için beni çokk ciddi bir şekilde uyardı Benim ozamanlarki sıkıntımın ana kaynağı aşk olduğundan bir erkeğe aşkı vesilesiyle gerçek aşka varmış yazar bir bayana sohbet edip rahatlamam ve aşkımı daha güzel bir aşka taşıyabilmem için yönlendirdiTabii hemen ziyarete gittim Hem dini konularda derin bilgiye sahip bu bayan yazarın hemde Mustafa Merter'in çok sıkı tembihlemesiyle birlikte ben Esmaül Hüsnayı tekrarlamayı bıraktım Ve içinde bulunduğum beni sıkan ruh halinden La ilahe illallah ara arada La ilahe illallah Muhammeden Resulullah diyerek çıktım 1 hafta boyunca 70000 kez söyledim Salavatta getiriyordum 1 hafta sonra beni hasta eden o hastalıklı aşktanda çok şükür kurtuldum Ya da o benden kurtuldu da diyebiliriz
Demem şu ki Esmaül Hüsna'yı bilinçsizce kesinlikle tekrarlamayınız Cenabı Allah'ın güzel isimleriyle dua etmek ayrı Esmaül Hüsna'dan belli isimler seçilerek sürekli tekrarlanması ayrı Bu çok tehlikeli olabilir Allah'ın isimlerini öğrenmek için hergün baştan sona okuyunmanalarıyla ezberleyin Ama lütfen yüzlerce binlerce kez tek 1-2 isimi tekrarlamayın
Benim söyleyeceklerim şimdilik bu kadar Herşey gönlünüzce olsun
|
|
|