Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gece, ilgili, korkusuyla, lütfen, önerileriniz

Gece Korkusuyla İlgili, Önerileriniz Lütfen

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gece Korkusuyla İlgili, Önerileriniz Lütfen

Arkadaşlar konuyu açmam gereken başlık burasımı bilemiyorum ama, sizlere danışmak istediğim bir konu var, rabbim kabul etsin 5 vakit kılıyorum namazımı, bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum, konulara yeni yeni katılmaya başladım ve özellikle dua bölümlerini gerçekten beğeniyorum fakat bazı başlıklarda üç harflilerle ilgili bölümler okudum, ve yatsı ve sabah namazına kalktığımda çoğunlukla tedirgin oluyorum, sürekli etrafıma bakma hissi uyanıyor bende, inanılmaz bir ürperti sarıyor tüm benliğimi, okuduklarımın çok etkisinde kaldım, tüm dualarımı gündüzleri okumaya başladım, oysaki yatsı namazından sonra seccademde oturup yasin okumayı ne çok severim ne olur bana bir akıl verin bu vesveselerden nasıl kurtulacağım, okumaz olaydım bazı başlıkları şimdi geceleri lavaboya bile zor gidiyorum korkudan ki ben üniversitede 4 yıl yanlız yaşadım ve bırakmadım hiç namazlarımı, hiçte korkmazdım, ne yapmalıyım
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com