Aynı Gün 1 Kişi İçin 1'Den Fazla Muhabbet Duası Okumak Ters Etkimi Yapıyor.? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aynı Gün 1 Kişi İçin 1'Den Fazla Muhabbet Duası Okumak Ters Etkimi Yapıyor.?merhaba değerli farum kardeşlerim ![]() ![]() benim bir maruzatım var![]() geçen sene bu sitede çoook yeniydim pek fazla bişey bilmiyordum çok az dua öğrene bilmiştim![]() az dua okuyordum (gün içinde 2 veya 3 tane) duam tutmuştu fakat kısa sürdü etkisi![]() ![]() ve ben hep denenemeye devam ettim![]() sitede gördüğüm herşeyi yaptım![]() abartıp aynı gün içinde aynı kişiye 7 8 tane uygulama yaptım![]() ama hepsi ters etki yaptı![]() ![]() sanki bana aşık olsun isterken başkasına aşık oldu![]() ![]() hep bi başka kız için şiirler felan yazmaya başladı![]() anlamadım ne olduğunu![]() ![]() daha sonra bi konu okudum (bu sitede) aynı anda 1 den fazla uygulama yapılırsa ters etki yapar vs die ama ben ginede deniyorum dün gece 2 uygulama 1 dua yaptım![]() ![]() sonuç ne olacak bilmiyorum ama sizce bu doğrumu??? aynı anda birden fazla uygulama yapılırsa ters etkimi ediyorrr ![]() çok çaresiz ve sanırım bu konuda birazda cahilim
|
|
|
|