Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayrıldığın, buzların, erimesi, etkili, geçmek, için, iletişime, kişiyle, uygulama, varmı

Ayrıldığın Kişiyle Buzların Erimesi Ve İletişime Geçmek İçin Etkili Uygulama Varmı?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ayrıldığın Kişiyle Buzların Erimesi Ve İletişime Geçmek İçin Etkili Uygulama Varmı?

Ben bu siteye üye olduğumdan beri hiç bu tür konuşmalara rastlamadımYani arkadaşlar hiçmi yapıp sonuç aldığınız bi uygulama yok?Ben arkadaşımın tavsiyesiyle üye olmuştum ve önceleri ilk sayfalarda o kadar güzel paylaşımlar varki insanın içini açıyorAma son sayfalar hep muhabbet doluSite eski tadını kaybetmiş gibiAylardır ayrıldığım kişi sırf pişman olup bana karşı hatalarını anlayıp dönsün diye dua ediyodumAma bu sitede kimseden yardım göremedimBaşlığımı her açtığımda hep sohbete döüştürdü arkadaşlarYa nolursunuz birileride çıkıp bana etili gördüğü uygulamalardan paylaşsınBende yapayım nolur ya3 aydır aramızda bi haberLEŞME dahi yokBenim hep isteğim nolur bi gün hatalarıyla yüzleşerek karşıma çıkmasıydıAma ne okuyayım napayım bilmiyorum nolur yardımcı olunBurda benden daha eski olan üyelere sesleniyorumYaptığınız ve sonuç aldığınız uygulamalar varmı?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

ben çok görmüyom malesefgiden seviglinin gelmesi nerdeyse imkansız((bazen istiyon bi şey olsa da dönse gözlerin hep onu arıyor yüreğim sızlıyor hatta bu uğurda bi çok kişye gidiyon belki para da veriyon belki değil veriyon ama o yüzde 80 başarırırz diyenler seni yüzde 20ye sokuyorlar yani yine kaybedion ama hiç bi kaybediş 'o' gibi olmuyorve olmucakta biz ne kadar allahtan istesekde vermiyo hayırlı değilmiş diyon içine atıyoninsan bazen neden inanıyorum bile diyor
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com