Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açılması, babamın, eğitimim, için, kapılarının, neler, okuyabilirim, rızk

Eğitimim Ve Babamın Rızk Kapılarının Açılması İçin Neler Okuyabilirim?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

• Arkadaşlar Ekim ayında yurt dışına gidiyorum üniversite için İlk sene hazırlık okuyacağım İngilizcem çok kötü ve dil dersanesine gittiğim halde çok zor kavrıyor ve çok zor öğreniyorum Anlayış kabiliyetimin artması, ingilizceyi kolayca öğrenebilmek ve başarılı olabilmek için önerebileceğiniz esma/dua vb varsa lütfen söylermisiniz? Bide okuyacağım bölümdeki derslerde de başarı için Ben çok çaba sarfediyorum ama başka bir dil işte Can çekişiyorum resmen Lütfen bana yardım edin En tesirli yolları söyleyin
  • Babamın tahmin edemeyeceğiniz kadar çok borcu var İflasın eşiğindeyiz Babam komisyoncu Sebze, meyve Babamın müşterilerinin hayırlı bir şekilde çoğalması ve rızk kapılarının açılması ve zenginleşmemiz için babam adına annemle dualar okumak istiyoruz Neler okuyabiliriz? Esmalar, dualar? Lütfen yardımcı olurmusunuz?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Baban icin , 41 yasin okuyun, 4444 tefriciye okuyun, her gece vakia suresi okuyun

Babaniz bol bol tovbe ceksin, sukur ceksin, salavat ceksin ki onundeki engeller kalksin insallah
Tovbe etmek rizik kapilarini acarmis

Basarili olmak icin Ya musavvir ismini tavsiye edebilirim

EL MUSAVVİR:
Ya Musavvir ismini zikreden başladığı işte başarılı olur, geri kalmaz ve yaptığı iş bozulmaz Sanatkarsa sanatında başarılı ve üstün olur
Ya Musavvir ismini 365 defa hergün okuyan ruhanilerle irtibata geçer
Ya Musavvir ismini zikreden sıkıntılarından kurtulur, çocuğu ahlaklı olur
Günde 336 adet okuyan kişi düşmanını dost yapar Bir istek veya arzu için okunursa okuyanın arzusu gerçekleşir

Daha tecrubeli arkadaslarinda baska faydali tavsiyeleri olucaktir elbet

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

pasa Nickli Üyeden Alıntı

Baban icin , 41 yasin okuyun, 4444 tefriciye okuyun, her gece vakia suresi okuyun

Babaniz bol bol tovbe ceksin, sukur ceksin, salavat ceksin ki onundeki engeller kalksin insallah
Tovbe etmek rizik kapilarini acarmis

Basarili olmak icin Ya musavvir ismini tavsiye edebilirim

EL MUSAVVİR:
Ya Musavvir ismini zikreden başladığı işte başarılı olur, geri kalmaz ve yaptığı iş bozulmaz Sanatkarsa sanatında başarılı ve üstün olur
Ya Musavvir ismini 365 defa hergün okuyan ruhanilerle irtibata geçer
Ya Musavvir ismini zikreden sıkıntılarından kurtulur, çocuğu ahlaklı olur
Günde 336 adet okuyan kişi düşmanını dost yapar Bir istek veya arzu için okunursa okuyanın arzusu gerçekleşir

Daha tecrubeli arkadaslarinda baska faydali tavsiyeleri olucaktir elbet

Teşekkür ederim (:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com