Selam İle Vefkler Hakkında |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Selam İle Vefkler Hakkındavefk konusunda ayrıldığınız kişi dönermi siz haklıysanız olayda ![]() Ayrıca bir çok olay buna engelse bile![]() Ve kaç gün kaç ay içinde döner döncek diye bir şey varmı![]() kimisi diyor araştırmalarıma göre kimisi tutuyor kimisi tutmuyor diyor![]() Ayrıca bu vefklerde eve yapılan ev vefkleride var biz başka bir evimize gitsek yer değişikliği olsa bu vefkler işe yararmı yinede illa belli bir evde durmasımı gerek?Ayrıca bu vefk büyü demekmi?(Ben vefk yapacak değilim kendim o kadar bilgim yok sadece bunları bilmek istiyorum)Sorularıma cvp verirseniz doğru bir şekilde çok sevinirim iyi akşamlar
|
|
Selam İle Vefkler Hakkında |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Selam İle Vefkler HakkındaHiçbir yararı olmuyor ![]() Çünkü geçici birşey musallatla oturduğunuzla kalırsınız Adamın geleceği varsada bu sebeple araya engel koyup hem adamcağızı hemde kendinizi hasta edersiniz![]() Ondan sonrada ömrünüz tövbeyle geçer ne merak edin nede yaptırın bir anlık nefis için değmez inanın ![]() Klasik kelimelerden birini söylicem Hayrı Allah verir hayırlı gelir Siz şerlisini işsterseniz yine gelir yada yerinizde sayarsınız fakat ya akıl sağlığınızdan olursunuz yada şerlisi gelir size ömrü zindan eder![]() İki türlü vefk yapılır asıl olanı yani Koruma ve bereket için en fazla 7-21 gündür |
|
|
|